• Există trotinete electrice care ating o viteză de 100 de kilometri la oră.
  • Trotinetele sunt o variantă rapidă de a te deplasa prin trafic.
  • La prima experienţă cu trotineta este recomandat să primeşti un instructaj.

Trotineta electrică nu e pentru oricine. Rihanna a simțit-o pe pielea ei. Diva a fost surprinsă în Los Angeles cu o vânătaie destul de urâtă sub ochiul stâng şi o alta pe frunte.

Reprezentanţii artistei au anunţat într-un comunicat că tânăra de 32 de ani a avut un accident cu trotineta electrică şi s-a lovit la cap şi la faţă.
Cu trotinetele electrice chiar nu e de glumit.

Știu asta și bucureștenii care merg în mod obișnuit cu ele.

Recomandări

TRUMP RESPINGE SONDAJELE
DIASPORA FACE DIFERENȚA
VIITORUL MOLDOVEI SE DECIDE
NOVO, CONTRA OBEZITĂȚII
SĂNĂTATE CU ORICE CHIP
UNDE MĂNÂNCI AZI?

Bucureștenii și trotinetele

Deși par o jucărie, ating o viteză maximă de până la 30km/h. O singură manevră greşită și poți face cunoștință cu asfaltul.

„Cred că dacă ai un minim de conştiinţă sau bun simţ te descurci fără probleme şi nu am avut nici probleme în trafic, e ok. Mai ales pe aici, unde există bande de biciclete, e mai simplu de mers, dar sunt zone în care nu e așa plăcut să mergi”, povestește Andrei.

Întrebat dacă a căzut vreodată cu trotineta, Andrei spune că nu i s-a întâmplat până acum. O altă amatoare de mers cu trotineta spune că „M-am zgâriat la picior, nu acum, de mai multe ori. Doar că am învăţat să folosesc frâna”.

Dacă nu ai încercat până acum să mergi cu trotineta electrică, cel mai bine ar fi să faci un instructaj minim înainte.

„Având în vedere infrastructura din Bucureşti este destul de periculos să mergi în afara pistei, este cam periculos”, spune Daniel.

„Persoana care mi-a împrumutat această trotinetă m-a învăţat exact cum să merg, pe unde să merg, ce locuri să feresc, deci da, am făcut un instructaj înainte să mă urc pe trotinetă”, povestește Iulia.