• Producția modelului Veneno este una dintre cele mai scumpe din întreaga lume, cu peste 10$ mil
  • Lamborghini a limitat modelul Veneno la doar 9 exemplare în toată lumea
  • Modelul Veneno Roadster de la Lamborghini a fost creat pentru a serba a 50a aniversare a companiei

Tu ce conduci azi? Producția pentru modelul Veneno Roadster de la Lamborghini este una dintre cele mai costisitoare din întreaga lume, ridicându-se la peste 10 milioane de dolari. De la reflectoare alungite la forme unghiulare a caroseriei, de la roți de turbină din fibră de carbon la design elegant, Veneno depășește standardele supermașinilor.

Raritatea acestui model este ceea ce îl face să fie o bijuterie printre pasionații de automobile. Lamborghini a produs doar 9 exemplare, iar proprietarii care le dețin se despart cu greu de ele. Dacă reuști să vezi unul pe stradă, e un adevărat fenomen!

Nu este ca niciun alt Lamborghini din lume. Pornind de la Lamborghini Aventador, Veneno a fost dezvoltat pentru a celebra a 50-a aniversare a Lamborghini-ului. A fost introdus la Salonul Auto de la Geneva din 2013. Veneno este numele unuia dintre cei mai puternici, masivi, agresivi și rapizi tauri de luptă din întreaga lume. Lamborghini a onorat, astfel, memoria mamiferului de luptă cu o mașină la fel de impunătoare!

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Citește și: