• Bărbatul în vârstă de 79 de ani a fost acuzat în 2022 că a agresat sexual o femeie de două ori.
  • Agresiunile au avut loc cu cinci ani mai devreme.
  • Actorul a declarat că va face apel împotriva verdictului .

Actorul O Yeong-Su din Squid Game a fost condamnat de un tribunal din Coreea de Sud la opt luni de închisoare cu suspendare pentru comportament sexual neadecvat, anunță BBC.

Bărbatul în vârstă de 79 de ani a fost acuzat în 2022 că a agresat sexual o femeie de două ori. Agresiunile au avut loc cu cinci ani mai devreme, când O se afla într-o zonă rurală pentru un spectacol de teatru în 2017, a precizat AFP, potrivit filialei Seongnam a Tribunalului districtual din Suwon.

O a declarat că va face apel împotriva verdictului și că are la dispoziție șapte zile pentru a face acest lucru. Acuzațiile au fost că a îmbrățișat o femeie și a sărutat-o pe obraz împotriva voinței ei, a relatat agenția de știri Yonhap.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

De asemenea, lui O i s-a ordonat să participe la cursuri privind violența sexuală, s-a mai relatat. Potrivit AFP, judecătorul Jeong Yeon-ju a declarat că înregistrările victimei cu privire la agresiune și afirmațiile sale sunt „coerente… și par a fi declarații care nu pot fi făcute fără a le trăi efectiv”.

O negase afirmațiile care, potrivit Tribunalului Districtual din Suwon, au avut loc pe o alee de plimbare și în fața locuinței victimei.

Actorul a devenit celebru pe plan internațional după ce a jucat în Squid Game, o dramă distopică în care concurenții iau parte la versiuni mortale ale unor jocuri tradiționale pentru copii.

Citește și