• Fotografia controversată a lui Kate Middleton a fost prelucrată în Photoshop de două ori, potrivit ABC News.
  • Postul a precizat că fotografia a fost editată pe 8 și 9 martie, înainte de a fi publicată pe 10 martie.
  • Kate și-a cerut scuze pentru confuzia creată după ce mai multe agenții foto au retras fotografia.

Fotografia controversată cu Kate Middleton și copiii ei a fost prelucrată în Adobe Photoshop de două ori, a relatat joi ABC News, anunță Business Insider.

Fotografia, care a fost publicată pentru prima dată duminică de Palatul Kensington, a fost trecută prin editorul grafic pe 8 și 9 martie, a relatat ABC News, citând metadatele fotografiei, pe care le-a obținut.

Fotografia a fost realizată cu o cameră Canon 5D Mark IV, folosind un obiectiv Canon de 50 mm, potrivit publicației. La fel ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea”, a spus Kate într-o declarație luni, după ce mai multe agenții foto au emis ordine de eliminare a fotografiei, din cauza îngrijorărilor că ar fi fost trucată.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri”, a continuat ea.

Absența prelungită a lui Kate din ochii publicului a făcut ca internetul să fie plin de speculații cu privire la locul unde se află. Prințesa de Wales a fost văzută ultima dată în public în luna decembrie, înainte ca palatul să anunțe, pe 17 ianuarie, că a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale planificate”.

Îndepărtarea fotografiei, scuzele lui Kate și absența ei din ochii publicului au dat naștere la teorii ale conspirației cu privire la sănătatea ei și la căsătoria cu prințul William. Oamenii au inventat chiar și termeni precum Katespiracy” și KateGate”, ca nume comune pentru toate teoriile care au apărut în online.

Citește și