• Sebastian Stan va juca în filmul „The Apprentice”, regizat de Ali Abbasi.
  • Pelicula are în prim plan viața fostului președinte american, Donald Trump, între anii `70-`80.
  • Sebastian Stan a obținut o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul bateristului Tommy Lee în miniseria biografică „Pam & Tommy.

Actorul român Sebastian Stan va juca rolul tânărului Donald Trump în filmul „The Apprentice”, regizat de Ali Abbasi. Pelicula are în prim plan viața fostului președinte american între anii 70-80, atunci când își construia afacerea imobiliară în New York. Temele abordate sunt puterea, corupția și înșelăciunea.

Abbasi (Holy Spider) regizează acest film după un scenariu de Gabriel Sherman. Biografia lui Sherman despre fondatorul Fox News, Roger Ailes, „The Loudest Voice in the Room, a stat la baza miniseriei Showtime din 2019, „The Loudest Voice”, care l-a avut în rolul principal pe Russell Crowe.

Sebastian Stan a fost nominalizat pentru premiile Emmy

Cu siguranță, Sebastian Stan a fost recunoscut pentru interpretarea sa remarcabilă în miniseria biografică „Pam & Tommy”, unde l-a portretizat pe bateristul Tommy Lee. Această performanță i-a adus o nominalizare la premiile Emmy, alături de partenera sa de scenă, Lily James, în rolul celebrei Pamela Anders.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Printre alte apariții notabile, Sebastian Stan a fost prezent în filmul din acest an, „Dumb Money”, a jucat în serialul Disney+ „The Falcon and the Winter Soldier”, și a avut un rol semnificativ în filmul bazat pe fapte reale „I, Tonya” din 2017.

Jeremy Strong, pe de altă parte, a obținut recent un premiu Emmy pentru interpretarea sa în serialul „Succession” de la HBO și a fost distribuit în filmul „Armageddon Time” în 2022.

Maria Bakalova, cunoscută pentru rolul său în „Borat Subsequent Moviefilm”, pentru care a fost nominalizată la Oscar, a fost prezentă și în filmele „Bodies Bodies Bodies Bodies” și „The Bubble”.

Citește și