• Cel mai recent trailer al Star Wars Outlaws prezintă mai mult din povestea jocului și din protagonistul său, ticălosul Kay Vess.
  • Vestea cea mare vine la final: Outlaws se va lansa pe 30 august, presupunând că nu va suferi de flagelul mult prea comun al întârzierilor jocurilor mari.
  • Best Buy este unul dintre retailerii care au postat informațiile de precomandă pentru Star Wars Outlaws.

Un nou trailer cu povestea lui Star Wars Outlaws a apărut, confirmând că mai avem de așteptat puțin peste patru luni până să jucăm aventura celor de la Ubisoft. De asemenea, s-a descoperit că acesta va fi un alt joc în care ediția fizică necesită o conexiune la internet pentru a fi instalat, scrie Techspot.

Cel mai recent trailer al Star Wars Outlaws prezintă mai mult din povestea jocului și din protagonistul său, ticălosul Kay Vess. Vestea cea mare vine la final: Outlaws se va lansa pe 30 august, presupunând că nu va suferi de flagelul mult prea comun al întârzierilor jocurilor mari.

Dacă nu puteți aștepta neapărat atât de mult, cumpărarea edițiilor Gold sau Ultimate Edition vă va oferi trei zile de acces anticipat, la fel ca și abonarea la Ubisoft+. Edițiile mai scumpe vin, de asemenea, cu un Season Pass care include două DLC-uri, misiunea exclusivă Jabba’s Gambit” și pachetul cosmetic Kessel Runner Character Pack”. Restul bunătăților Ultimate Edition constau în pachetul Sabacc Shark Bundle, pachetul Rogue Infiltrator Bundle și o carte de artă digitală.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Best Buy este unul dintre retailerii care au postat informațiile de precomandă pentru Star Wars Outlaws și ilustrația cutiei. Aceasta din urmă confirmă faptul că acesta va fi un alt joc în care versiunea fizică necesită o conexiune la internet pentru a fi instalat. Acesta a fost și cazul unui titlu Ubisoft anterior, Avatar: Frontiers of Pandora, care a necesitat o conexiune pentru a instala patch-ul obligatoriu din prima zi.

Ubisoft a confirmat că, la fel ca și în cazul Frontiers of Pandora, este necesară o conexiune la internet pentru instalare și actualizări, dar în restul timpului veți putea juca jocul offline.

Citește și