• Cel mai recent album Beyoncé, „Act ll: Cowboy Carter”, a ajuns pe locul 1 în topul Billboard al albumelor country.
  • „Cowboy Carter” a totalizat 407.000 de unități, o combinație între vânzări de albume și de streaming la cerere, obținute în SUA în prima săptămână.
  • În februarie, piesa „Texas Hold ‘Em” a ajuns pe locul 1 în topul country airplay, devenind astfel prima femeie de culoare care ajunge în fruntea acestui top.

Beyoncé a făcut din nou istorie. Cel mai recent album al ei, „Act ll: Cowboy Carter”, a ajuns pe locul 1 în topul Billboard al albumelor country, devenind astfel prima femeie de culoare care ocupă prima poziție în acest top de la înființarea sa în 1964.

De asemenea, albumul a ajuns în fruntea clasamentului Billboard 200 pentru toate genurile, marcând al optulea său album nr. 1, scrie AP. Potrivit Luminate, compania de date și analiză a industriei, „Cowboy Carter” a totalizat 407.000 de unități, o combinație între vânzări de albume și de streaming la cerere, obținute în SUA în prima săptămână.

Beyoncé se opune asocierii stereotipice a genului cu persoanele albe. În februarie, piesa „Texas Hold ‘Em” a ajuns pe locul 1 în topul country airplay, devenind astfel prima femeie de culoare care ajunge în fruntea acestui top.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Citește și