• Meciul Super Bowl a avut loc aseară.
  • Starul R&B Usher a oferit un spectacol de jumătate de oră plin de hituri.
  • Taylor Swift a fost prezentă alături de mama sa și Blake Lively.

Starul R&B Usher a oferit un spectacol de jumătate de oră plin de hituri la Super Bowl de duminică – cu ajutorul lui Will.i.am, Alicia Keys, Ludacris… și al unei perechi de patine cu rotile, scrie BBC.

Îmbrăcat complet în alb și înconjurat de un roi de dansatori energici, Usher a apărut pe scena de la Allegiant Stadium din Las Vegas și s-a lansat direct într-una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, Caught Up. Aceasta a dat startul unei reprezentații dinamice care a profitat de abilitățile de dansator ale artistului în vârstă de 45 de ani.

Înainte de spectacolul de la pauză, Usher a recunoscut că a fost „o provocare să înghesui 30 de ani în 13 minute”. Dar cântărețul a reușit să introducă cât mai multe dintre cele mai cunoscute melodii ale sale.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

După ce Usher a început să cânte câteva melodii și a intrat în ritm, a trecut pe un loc secundar, când prima sa invitată, Alicia Keys, a apărut în spatele unui pian roșu aprins, purtând un costum roșu strălucitor asortat, lansându-se într-unul dintre cele mai mari hituri ale sale, If I Ain’t Got You.

Producătorul și rapperul Jermaine Dupri i s-a alăturat lui Usher pentru o scurtă explozie a piesei Confessions Part II – și a provocat una dintre tendințele virale ale serii, deoarece unii telespectatori au luat în derâdere modul în care costumul său i-a expus picioarele goale.

Faptul că baladele au fost îmbinate atât de perfect cu imnurile de club i-a oferit lui Usher momente pentru a-și trage răsuflarea și pentru a-și arăta măiestria vocală.

Printre ceilalți invitați ai lui Usher s-au numărat și H.E.R. – care a cântat un solo de chitară în timpul piesei U Got It Bad, înainte de a se lansa în rifful recognoscibil al piesei Bad Girl.

Taylor Swift, prezentă la Super Bowl

La setul lui Usher au asistat megastarul american Taylor Swift, rapperul Jay-Z, actorul de la Hollywood Paul Rudd și foștii jucători de baschet LeBron și James Shaquille O’Neal. Pe tot parcursul Super Bowl, camerele de luat vederi au trecut în mod regulat la Taylor Swift, care a fost acolo pentru a-l susține pe iubitul ei de la Kansas City Chiefs, Travis Kelce.

Fanii au speculat dacă Swift va ajunge la meci – cântăreața se afla în Tokyo cu o seară înainte de a susține un concert în cadrul turneului său Eras Tour. Dar, în cele din urmă, ea a ajuns la Las Vegas la timp pentru a vedea meciul dintre Chiefs și San Francisco 49ers.

Megastarul american a purtat o ținută complet neagră și a urmărit meciul alături de actrița Blake Lively, de rapperul Ice Spice și de mama sa Andrea Swift.

Citește și