• Într-un interviu acordat joi, superstarul R&B, în vârstă de 45 de ani, a vorbit despre cum va crea show-ul din pauza Super Bowl LVIII.
  • La conferința de presă au participat, de asemenea, artiștii din pre-game-ul Super Bowl din acest an, Post Malone, Andra Day și Reba McEntire.
  • Cu un nou album pe viitor, Usher spune că acesta este doar începutul următorului capitol din cariera sa.

Într-un interviu acordat joi în cadrul unei conferințe de presă cu Apple Music, superstarul R&B, în vârstă de 45 de ani, a vorbit despre cum va crea show-ul din pauza Super Bowl LVIII.

„Trebuie să o fac în 13 minute”, a spus Usher despre viitorul său set. „Asta îl face un pic mai dificil”. „A fost cu siguranță o provocare să înghesui 30 de ani în 13 minute”.

Când a fost întrebat despre cum a abordat lista de seturi pentru spectacolul său, Usher a precizat că au existat „liste fanteziste” care să conțină interpreți de vis și melodii de care a ținut cont atunci când a alcătuit-o.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE
HALEP JOACĂ LA PARIS
FACI MAMOGRAFIE CU A.I.
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV

La conferința de presă au participat, de asemenea, artiștii din pre-game-ul Super Bowl din acest an, Post Malone, Andra Day și Reba McEntire.

Citește și