• Parcul de distracții Universal Orlando Resort anunță construirea unui mic oraș dedicat lumii lui Harry Potter
  • Accentul a fost pus pe Parisul anilor 1920 recreat în filmul Fantastic Beasts and Where to Find Them
  • Una dintre principalele atracții din zonă: un teatru ascuns într-un „cort magic”
  • O altă zonă a parcului de distracții recreează Ministerul Britanic al Magiei din filmele Harry Potter
  • Odată ajuns în Minister, poți lua parte la o misiune alături de Harry pentru a o prinde pe Umbridge.

Magia vine în lumea reală. Din 2025, poți intra direct în Universul din Harry Potter într-un nou parc de distracții fantastic care va fi deschis în Orlando, Florida.

Universal Epic Universe pregătește 5 lumi noi din 2025, iar una dintre acestea este dedicată universului Harry Potter. La Universal Resort din Orlando, Florida este în proces de a fi construit un adevărat oraș. Iar acesta va fi împărțit pe două planuri: primul este inspirat din cel de-al doilea film Fantastic Beasts and Where To Find Them. Cu alte cuvinte, te teleportează în urmă cu un secol în capitala Franței. Toate clădirile, cafenelele, sunt la dimensiunile reale. După cum spun cei din spatele proiectului: cea mai mică clădire din această zonă e mai mare decât cea mai mare din orice alt parc tematic Harry Potter.

O altă zonă spectaculoasă este în interior: Ministerul Britanic al Magiei din filmele Harry Potter a fost recreat exact ca în acestea, la aceeași scară. Mai mult, odată ajuns acolo ai parte și de o aventură precum cea dintr-un Escape Room. În povestea creată special pentru vizitatori, aceștia i se pot alătura lui Harry Potter în misiunea de a o prinde pe Dolores Umbridge, cea care a evadat înainte să fie judecată pentru crimele din filme. Desigur, tehnologia este foarte importantă pentru a face un asemenea loc cât mai realist. Un exemplu este un uriaș cort aflat în mijlocul orașului care în interior are câteva surprize.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Citește și