• Zuckerberg își crește vitele la ferma sa din Hawaii cu o dietă pe bază de nuci de macadamia și bere.
  • Miliardarul a împărtășit detalii despre cea mai recentă aventură a sa pe conturile sale de Instagram și Facebook.
  • Unii utilizatori au fost critici și au spus că sunt dezamăgiți”.

Mark Zuckerberg a dezvăluit că își crește vitele la ferma sa din Hawaii cu o dietă pe bază de nuci de macadamia și bere pentru a produce carne de vită de cea mai bună calitate din lume”. În vârstă de 39 de ani, miliardarul fondator al Facebook a împărtășit detalii despre cea mai recentă aventură a sa pe conturile sale de Instagram și Facebook – și a glumit spunând că, dintre toate proiectele sale, acesta este cel mai delicios”, scrie Sky News.

Zuckerberg, CEO al Meta, a postat miercuri o fotografie cu el însuși mâncând o friptură de la ferma sa și a scris: Am început să cresc vite la Ko’olau Ranch din Kauai, iar obiectivul meu este să creez unele dintre cele mai bune tipuri de carne de vită de cea mai bună calitate din lume. Bovinele sunt wagyu și angus, iar ele vor crește mâncând făină de macadamia și bând bere pe care o creștem și o producem aici, la fermă. Vrem ca întregul proces să fie local și integrat pe verticală. Fiecare vacă mănâncă între 5.000 și 10.000 de kilograme de hrană în fiecare an, ceea ce înseamnă o mulțime de acri de macadamia. Fiicele mele ajută la plantarea copacilor de macadamia și au grijă de diferitele noastre animale. Suntem încă la început de drum și este distractiv să ne îmbunătățim în fiecare sezon. Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios.”

View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Postarea a avut o reacție mixtă. Unii utilizatori ai rețelelor de socializare au salutat-o ca fiind inspirată” și i-au urat succes”, spunând că este important ca oamenii să știe de unde provine mâncarea lor. Cu toate acestea, alții au fost critici și au spus că sunt dezamăgiți”.

Un utilizator de Instagram a spus: Nu, nu, nu. Continuă să distrugi mediul înconjurător. Creșterea vitelor este una dintre cele mai mari cauze ale gazelor cu efect de seră. Un lucru atât de dezgustător și îndreptățit să faci”.

Un altul a scris pe Facebook: Doresc să puteți împărți alimente la mulți nefericiți totuși. Ar fi o știre mai bună de postat din moment ce dețineți această platformă”. Zuckerberg a fost secretos cu privire la ferma sa de pe insula Kauai, după ce anterior a fost criticat pentru că a făcut presiuni asupra nativilor din Hawaii pentru a-și vinde pământurile lor ancestrale.

Titanul tehnologiei și-a cerut scuze într-un articol publicat într-un ziar local din Kauai în ianuarie 2017 și a declarat că va renunța la procesele intentate pentru a forța vânzarea unor suprafețe de teren care fac parte din proprietatea sa.

Citește și