• HBO lucrează acum la un nou spinoff semnat de scriitorul Mattson Tomlin.
  • În prezent, el se ocupă și de un nou serial animat Terminator pentru Netflix.
  • Vestea a fost dezvăluită de The Hollywood Reporter, care a precizat că serialul în cauză se va concentra pe Cucerirea lui Aegon.

HBO dezvoltă un nou serial derivat din Game of Thrones, care va fi un prequel direct al serialului Casa dragonului. Vestea a fost dezvăluită de The Hollywood Reporter, care a precizat că serialul în cauză se va concentra pe Cucerirea lui Aegon, perioada în care invadatorul Aegon Targaryen a cucerit Westeros împreună cu surorile sale soții, Rhaenys și Visenya, și dragonii lor.

Acest lucru a dus la perioada de domnie Targaryen văzută în Casa Dragonului. Se pare că serialul este dezvoltat de Mattson Tomlin, un scenarist care a lucrat anterior, fără a fi creditat, la The Batman și care este co-scenarist al viitoarei continuări a acestuia.

În prezent, el se ocupă și de un nou serial animat Terminator pentru Netflix. O sursă a declarat pentru The Hollywood Reporter că serialul va avea o abordare „back to basics” a lumii din Game of Thrones.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

De când serialul s-a încheiat în 2019, au fost multe prequel-uri (și o idee de sequel) puse în dezvoltare, iar unele sunt considerate a nu mai fi active – deși HBO preferă să nu spună că nicio opțiune nu mai este complet scoasă din discuție deoarece există întotdeauna șansa ca o idee cândva promițătoare să fie dezvoltată din nou sub un alt scenarist.

Citește și