• Familia Beckham a sărbătorit în avans cea de a 12-a aniversare a lui Harper cu opetrecere organizată la Prada Caffè din Harrods din Londra.
  • „Harper a împlinit 12 ani!! Petrecere @Prada pentru Harper!”, a scris Victoria pe Instagram alături de o serie de fotografii.
  • Harper a ales o rochie elegantă mov, în timp ce Victoria a optat pentru o rochie lungă neagră cu bretele.

Victoria și David Beckham și-au sărbătorit fiica lor Harper care v-a împlini 12 ani pe 10 iulie. Aceștia au ales o petrecere chic organizată la Prada Caffè din magazinul universal Harrods din Londra, scrie People.

„Harper a împlinit 12 ani!! Petrecere @Prada pentru Harper!”, a scris Victoria pe Instagram alături de o serie de fotografii de la petrecerea organizată. Fosta Spice Girl și-a etichetat soțul David și fiii Romeo și Cruz Beckham, care s-au alăturat petrecerii.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

În prima fotografie, Victoria stătea lângă Harper în fața unuilocalului Prada, brand incidact la intrare. Duoul zâmbitor, mamă-fiică, au purtat rochii elegante. Harper a ales o rochie elegantă mov, în timp ce Victoria a optat pentru o rochie lungă neagră cu bretele.

Sursă: People

Harper a pozat și alături de tatăl ei, David, în vârstă de 48 de ani. Victoria s-a asigurat, de asemenea, că a surprins-o pe fetița aniversară pozând în fața cafenelei Prada, dar și alături de fratelei mai mare, Cruz, în vârstă de 18 ani.

Petrecerea de naștere a lui Harper vine după ce părinții Victoria și David și-au marcat cea de-a 24-a aniversare a nunții cu o serie de postări din tinerețe pe Instagram. În postarea, David a prezentat o fotografie cu el și Victoria alături de doi cățeluși adorabili.

Citește și

Fuziunea universului Deadpool 3 cu filmele Fox. Elektra, interpretată de Jennifer Garner, va avea un nou rol în peliculă

Un prezentator BBC este acuzat că a plătit o adolescentă de 17 ani pentru a-i oferi fotografii cu caracter sexual explicit

Numărul incendiilor forestiere din Canada trece de 600. Peste 3.000 de pompieri internaționali luptă pentru a opri focul