VIDEO. A apărut trailer-ul pentru sezonul 3 din „The Witcher”. Când are premiera serialul

  • „The Witcher” lansează trailer-ul pentru sezonul 3. Henry Cavill îi dă viață personajului Geralt de Rivia, ucigașul de monștri.
  • Primul volum are 5 episoade și îl vei putea vedea pe Netflix de pe 29 iunie. A doua parte va fi lansat pe 27 iulie.
  • Sezonul 3 este ultima apariție a lui Cavill în rolul lui Geralt înainte ca Liam Hemsworth să-i ia locul pentru sezonul 4.

Sezonul 3 din „The Witcher” are un nou trailer. În ultimul sezon al serialului îl vezi pe Henry Cavill în rolul lui Geralt de Rivia, ucigașul de monștri, scrie Variety.

Primul volum are 5 episoade și îl vei putea vedea pe Netflix de pe 29 iunie. Până atunci, hai să-ți arăt trailer-ul.

Alături de Cavill, în „The Witcher” mai joacă Freya Allen în rolul lui Ciri și Anya Chalotra în rolul lui Yennefer de Vengerberg. Joey Batey, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio și Tom Canton vor reveni, de asemenea, în sezonul 3. A doua parte va fi lansat pe 27 iulie.

Sezonul 3 este ultima apariție a lui Cavill în rolul lui Geralt înainte ca Liam Hemsworth să-i ia locul pentru sezonul 4. Cavill a anunțat că va ieși din „The Witcher” încă din octombrie 2022.

„Călătoria mea în rolul lui Geralt of Rivia a fost plină atât de monștri, cât și de aventuri și, din păcate, îmi voi lăsa medalionul și săbiile pentru sezonul 4”, a declarat Cavill la retragere.

„The Witcher” a fost creat de Lauren Schmidt Hissrich ca o adaptare pentru televiziune a seriei de romane a lui Andrzej Sapkowski. Franciza a debutat recent cu seria prequel în patru părți „The Witcher: Originea sângelui”, în care joacă Michelle Yeoh.

Citește și: