• Warner Bros a lansat trailerul filmului „Challengers”, regizat de Luca Guadagnino.
  • Zendaya, Josh O’Connor și Mike Faist joacă în rolurile principale.
  • Filmul prezintă povestea lui Tashi Duncan (Zendaya), o fostă jucătoare de tenis care se află într-un triunghi amoros cu adversarii săi, interpretati de O’Connor și Faist.

Warner Bros. a dezvăluit trailer-ul pentru filmul „Challengers”, regizat de celebrul Luca Guadagnino, cunoscut pentru „Call Me By Your Name” și „Bones and All”. În film, Zendaya, pe care o știi din „Euphoria”, interpretează rolul unei jucătoare de tenis prinsă într-un triunghi amoros cu colegii și rivalii săi, Josh O’Connor și Mike Faist, scrie CNN.

În povestea creată de Guadagnino, Zendaya dă viață personajului Tashi Duncan, o fostă minune a tenisului care acum este antrenoare. Tashi este căsătorită cu un campion aflat într-o situație dificilă, iar strategia ei de a-l ajuta să se redreseze ia o turnură neașteptată atunci când el se confruntă cu Patrick, fostul iubit al lui Tashi. Pe măsură ce trecutul și prezentul lor se ciocnesc, iar tensiunile cresc, Tashi trebuie să se întrebe cât de mult o va costa să obțină victoria.

Filmul va fi disponibil pe Netflix USA, din 11 august.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI

Citește și: