• Amy Schumer a explicat că a renunțat la rolul principal în filmul live-action „Barbie”, din 2017 din cauza unor „diferențe creative” cu echipa anterioară.
  • Actrița a recunoscut că filmul nu era suficient de „cool și feminist” pentru ea.
  • Margot Robbie a preluat ulterior rolul principal în film.

Amy Schumer, în vârstă de 42 de ani, a explicat recent în emisiunea „Watch What Happens Live” motivele pentru care a renunțat la rolul principal în filmul live-action Barbie din 2017, relatează UPI. Inițial, aceasta a părăsit proiectul din cauza unor conflicte de program, dar acum a dezvăluit că filmul nu a fost suficient de „feminist și cool” pentru ea.

„Filmul este atât de promițător, iar Sony și Mattel au fost parteneri grozavi. Sunt dezamăgită, dar abia aștept să o văd pe Barbie pe marele ecran”, a declarat ea la vremea respectivă.

În 2019, Margot Robbie a preluat rolul principal în filmul „Barbie”, înlocuind-o pe Amy Schumer. Robbie va juca alături de o distribuție impresionantă, care include nume precum Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman și Will Ferrell. Scenariul a fost co-scris de Greta Gerwig și Noah Baumbach, iar Gerwig va fi și regizoarea filmului.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI? PRIMĂVARA DESCHIDE SEZONUL VERDEȚURILOR
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

În cadrul emisiunii WWHL, Amy Schumer a făcut declarații referitoare la motivele pentru care a renunțat la filmul „Barbie”. Ea a mai spus că a părăsit proiectul din cauza unor neînțelegeri cu echipa anterioară, nu doar din cauza programului, așa cum a declarat inițial.

„Abia aștept să văd filmul, cred că arată minunat”, a spus actrița.

Ea a subliniat că există o nouă echipă în spatele filmului, care pare să fie foarte feministă și cool, și că este nerăbdătoare să-l vadă: „Există o nouă echipă în spatele lui [acum] și se pare că este foarte feministă și cool, așa că voi vedea acel film”.

Citește și: