VIDEO. Armin van Buuren și Hardwell lansează o nouă piesă împreună. „Follow the Light” combină elemente de trance și big room

Armin van Buuren și Hardwell s-au reunit după mai bine de o jumătate de deceniu pentru a lansa un nou single, „Follow the Light”, scrie DJ Mag.

Noua piesă, care îmbină melodiile trance semnate de van Buuren cu sunetele big-room ale lui Hardwell, a fost prezentată pentru prima dată fanilor în timpul unui set back-to-back în februarie la festivalul A State of Trance 2024 din Rotterdam. Titlul piesei, „Follow the Light”, face trimitere directă la tema festivalului din acest an: unitatea în vremuri întunecate.

Deși cei doi au mai mixat frecvent împreună înainte, aceasta este doar a doua oară când cei doi artiști colaborează la o producție de studio, prima fiind single-ul lor din 2017, „Off the Hook”.

De asemenea, cei doi au colaborat la proiecte on-off și live în anii precedenți, inclusiv turneul mondial din 2015, I Am Hardwell – United We Are, și spectaculosul Amsterdam Dance Event din 2017, Two Is One.

„Follow the Light” urmează unei serii de lansări recente ale ambilor DJ olandezi. Luna trecută, Armin van Buuren a împărtășit al zecelea mix „A State of Trance Ibiza”, în timp ce Hardwell a lansat „Move” cu KAAZE în iunie.

Exit mobile version