• Setul lui Armin Van Buuren de la Burj Khalifa în colaborare cu Untold Dubai a ajuns la peste 1 milion de vizualizări pe YouTube.
  • Armin van Buuren a doborât recordul mondial pentru cea mai mare performanță de DJ.
  • DJ-ul olandez a mixat timp de 40 de minute de la etajul 149 al celei mai înalte clădiri din lume.

Setul lui Armin Van Buuren de la Burj Khalifa în colaborare cu Untold Dubai a ajuns la peste 1 milion de vizualizări pe YouTube.

DJ-ul olandez a mixat timp de 40 de minute de la etajul 149 al celei mai înalte clădiri din lume pentru a promova primul festival de muzică UNTOLD Dubai, doborând recordul mondial pentru cea mai mare performanță de DJ vreodată, precum și cel mai mare ecran LED folosit vreodată într-un spectacol. Armin a adunat la videoclipul de pe YouTube în 12 zile peste un milion de vizualizări.

În urma celei de-a VIII-a ediție din România, UNTOLD urmează să își facă așteptatul debut în Orientul Mijlociu în februarie 2024 la Expo City Dubai. Line-up-ul de DJ pentru primul super festival de acest fel nu a fost încă dezvăluit, dar van Buuren, care a făcut parte din festival încă de la începuturile sale în România în 2015, promite că va fi „ceva special”.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Citește și: