• Marți a fost identificată persoana care ar fi conceput şi transmis mesaje de ameninţare cu privire la amplasarea unor dispozitive explozive.
  • Persoana bănuită este un minor, de 15 ani, cetăţean român.
  • În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare în scop terorist.

A fost identificată, marți, persoana care ar fi conceput şi transmis, pe adresele de poştă electronică ale unor instituţii şi autorităţi publice, dar şi ale unor persoane juridice din România, mesaje de ameninţare cu privire la amplasarea unor dispozitive explozive.

Potrivit Poliției Române, ca urmare a activităţilor investigative derulate de polițiștii Inspectoratului General al Poliției Române – Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate şi structurile subordonate, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, a fost identificată persoana care ar fi conceput şi transmis, pe adresele de poştă electronică ale unor instituţii şi autorităţi publice, dar şi ale unor persoane juridice din România, mesaje de ameninţare cu privire la amplasarea unor dispozitive explozive.

Persoana bănuită este un minor, de 15 ani, cetăţean român. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare în scop terorist prevăzută de art. 32 alin. 4 din Legea nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Citește și: