• Incendiul din apropierea orașului Alexandroupolis s-a extins și în regiunea Evros.
  • Aproximativ 73.840 de hectare au ars, dintre care care 13.300 de hectare aparțineau unui Parc Național.
  • România a trimis 56 de pompieri pentru a ajuta la combaterea incendiului din orașul Alexandroupolis.

Incendiul din apropierea oraşului Alexandroupolis s-a extins necontrolat în regiunea Evros. Un apicultor din zonă a pierdut, din cauza incendiilor, 350 de stupi. Sute de pompieri se luptă cu incendiile din Grecia din ultimele 10 zile și 20 de oameni au fost uciși de incendii, 19 fiind migranți ilegali care se ascundeau în păduri.

Aproximativ 73.840 de hectare au ars în regiunea mai largă Evros. Pădurile și terenurile care au ars o să aibă nevoie de zeci de ani pentru a se regenera.

Ce se întâmplă acum în Grecia este considerat cel mai mortal incendiu de vegetaţie din Europa de până acum în această vară. Experții spun că pădurea și terenurile care au fost distruse zilele astea în Grecia o să aibă nevoie de zeci de ani pentru a fi ca înainte. Potrivit estimărilor, aproximativ aproape 75.000 de hectare au ars în regiunea mai largă Evros, dintre.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

România a trimis 56 de pompieri pentru a ajuta la combaterea incendiului din orașul Alexandroupolis din Grecia, care suferă incendii distrugătoare în fiecare vară. Echipa României a fost dislocată luni, sosind azi în Grecia și a ajutat la stingerea unui incendiu în apropierea unui spital din Alexandroupolis.

Citește și: