• Jessie J a postat un videoclip pe Instagram cu primele clipe de la nașterea fiului său, după ce acesta a împlinit o lună, astăzi.
  • Iubitul său, Chanan Colman a adăugat și el o fotografie cu un mesaj, în care i-a dezvăluit numele fiului lor.
  • Jessie a anunțat că și-a adus pe lume băiețelul, pe 19 mai.

Jessie J și-a sărbătorit nou-născutul. Cântăreața „Price Tag” a împărtășit fanilor sîi de pe Instagram un filmuleț cu câteva dintre cele mai prețioase momente, din primele zile de naștere, petrecute în spital, alături de fiul său, scrie Daily Mail.

„Mâine împlinești o lună. Am simțit că a fost cea mai bună zi din toată viața mea. Mami și tati te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta, băiețelule. Și dacă mi-ai urmărit călătoria, ai fi împărtășit adesea durerea mea. Vă rog să vă alăturați mie în a împărtăși bucuria mea”, a scris artista.

View this post on Instagram

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Recent, Jessie J și-a făcut publică relația sa cu Chanan Colman, care, implicit este și tatăl copilului său. Jucătorul de baseball a postat și el o fotografie cu fiul său, dezvăluindu-i, totodată, numele: „Mâine tânărul meu rege împlinește o lună. Și, deși așteptările mele erau mari, tu ești totul și chiar mai mult… Beni Sheli, deja mă bucur că impart viața cu tine”. Cântăreața a redirecționat postarea lui Colman în povestea sa de pe Instagram, încurajându-i pe fani să citească mesajul.

Cântăreața „Nobody’s Perfect” a dezvăluit public că este însărcinată în luna ianuarie a anului trecut.

Ulterior, Jessie a anunțat că și-a adus pe lume băiețelul, pe 19 mai.

Citește și: