• „Working: What We Do All Day” are premiera pe 17 mai pe Netflix.
  • Fostul președinte este prezentat vorbind cu oameni obișnuiți din forța de muncă dintr-o serie de industrii.
  • Seria își propune să stimuleze înțelegerea și aprecierea pentru munca pe care o fac oamenii.

Aceasta este întrebarea pe care și-o pune fostul președinte Barack Obama în noua sa serie de documente Netflix, „Working: What We Do All Day”, scrie CNN. Serialul în patru părți, povestit de Obama, „explorează modurile în care găsim sens în munca noastră și modul în care experiențele și luptele noastre ne conectează la nivel uman”, potrivit unei descrieri Netflix a proiectului.

„Atunci când ne asigurăm că toată lumea simte că munca lor este respectată, că contribuția fiecăruia este onorată și că toată lumea este suficient de plătită pentru a participa cu adevărat la viața comunităților noastre, consolidăm încrederea dintre noi care face totul în viața noastră. posibil”, a spus Obama într-o declarație. Într-o primă privire exclusivă la CNN asupra serialului, fostul președinte este prezentat vorbind cu oameni obișnuiți din forța de muncă dintr-o serie de industrii.

Inspirată de cartea din 1974 a scriitorului premiat Pulitzer Studs Terkel „Working” – o istorie orală care explorează locurile de muncă și oamenii care le fac – seria de documentare a lui Barack Obama își propune să stimuleze înțelegerea și aprecierea pentru munca pe care o fac oamenii.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

„Working: What We Do All Day” este regizat de Caroline Suh, cu Barack Obama și Michelle Obama printre producătorii executivi ai proiectului. Serialul este o producție comună între Concordia Studio și Higher Ground, care a fost fondată de familia Obama în 2018. Compania lor a lansat peste 10 titluri de filme și televiziune, inclusiv filmul documentar câștigător al Oscarului 2020, „American Factory”. „Working: What We Do All Day” are premiera pe 17 mai pe Netflix.

Citește și