• Rihanna a purtat o pelerină supradimensionată din denim stonewash și blugi asortați.
  • Când rolul ei a fost anunțat, ea a glumit: „Am încercat să obțin rolul Papa ștrumf, dar nu a ieșit”.
  • Rihanna va scrie și înregistra cântece originale pentru film.

Rihanna a făcut o apariție surpriză la Cinemacon din Las Vegas, joi, 27 aprilie, după ce a dezvăluit că va vocea Smurfettei în noul film al Paramount, Smurfs, scrie Hello Magazine. Cântăreața, care a împărtășit cu membrii publicului că se află în prezent în al treilea trimestru cu al doilea copil, a glumit că a fost o „încântare” să filmeze filmul în pijama ei de acasă și a adăugat: „A face animație este o călătorie distractivă pentru mine.”

Rihanna a purtat o pelerină supradimensionată din denim stonewash și blugi asortați și și-a arătat burtica când a apărut pe scena de la Caesar’s Palace Hotel and Casino alături de șeful Paramount Animation, Ramsey Naito.

Când rolul ei a fost anunțat, ea a glumit: „Am încercat să obțin rolul Papa ștrumf, dar nu a ieșit”. Rihanna va scrie și înregistra cântece originale pentru film, care vor avea întrebarea: „Ce este un ștrumf?”. Rihanna a mai lucrat la filmul de animație DreamWorks Home și a apărut și în filme live-action, inclusiv Battleship, Ocean’s Eight și Valerian and the City of a Thousand Planets.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Smurfs au fost creați de artistul belgian Peyo în anii 1950; sunt un trib de mici creaturi albastre care trăiesc în case în formă de ciuperci din pădure. În 2011, Katy Perry a jucat rolul Smurfette într-un film hibrid live-action de Sony Pictures, iar Demi Lovato i-a exprimat personajul într-un film din 2017.

Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, așteaptă sosirea celui de-al doilea copil după ce cântăreața a făcut istorie cu anunțul ei surpriză deoarece a devenit prima femeie care a susținut spectacolul de la jumătatea sarcinii. Ea are deja un fiu, născut în mai 2022 cu partenerul A$AP Rocky.

Citește și