• Rihanna a purtat o pelerină supradimensionată din denim stonewash și blugi asortați.
  • Când rolul ei a fost anunțat, ea a glumit: „Am încercat să obțin rolul Papa ștrumf, dar nu a ieșit”.
  • Rihanna va scrie și înregistra cântece originale pentru film.

Rihanna a făcut o apariție surpriză la Cinemacon din Las Vegas, joi, 27 aprilie, după ce a dezvăluit că va vocea Smurfettei în noul film al Paramount, Smurfs, scrie Hello Magazine. Cântăreața, care a împărtășit cu membrii publicului că se află în prezent în al treilea trimestru cu al doilea copil, a glumit că a fost o „încântare” să filmeze filmul în pijama ei de acasă și a adăugat: „A face animație este o călătorie distractivă pentru mine.”

Rihanna a purtat o pelerină supradimensionată din denim stonewash și blugi asortați și și-a arătat burtica când a apărut pe scena de la Caesar’s Palace Hotel and Casino alături de șeful Paramount Animation, Ramsey Naito.

Când rolul ei a fost anunțat, ea a glumit: „Am încercat să obțin rolul Papa ștrumf, dar nu a ieșit”. Rihanna va scrie și înregistra cântece originale pentru film, care vor avea întrebarea: „Ce este un ștrumf?”. Rihanna a mai lucrat la filmul de animație DreamWorks Home și a apărut și în filme live-action, inclusiv Battleship, Ocean’s Eight și Valerian and the City of a Thousand Planets.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Smurfs au fost creați de artistul belgian Peyo în anii 1950; sunt un trib de mici creaturi albastre care trăiesc în case în formă de ciuperci din pădure. În 2011, Katy Perry a jucat rolul Smurfette într-un film hibrid live-action de Sony Pictures, iar Demi Lovato i-a exprimat personajul într-un film din 2017.

Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, așteaptă sosirea celui de-al doilea copil după ce cântăreața a făcut istorie cu anunțul ei surpriză deoarece a devenit prima femeie care a susținut spectacolul de la jumătatea sarcinii. Ea are deja un fiu, născut în mai 2022 cu partenerul A$AP Rocky.

Citește și