• A fost lansat un trailer pentru sezonul șase din Black Mirror.
  • Seria propune un număr de cinci episoade.
  • Premiera serialului are loc pe 15 iunie.

Serialul „Black Mirror” revine pe Netflix cu cinci noi episoade pe 15 iunie, care sunt descrise ca fiind „cele mai imprevizibile, neclasificabile și neașteptate de până acum”, scrie NME.

După cum se arată în trailer, primul episod se intitulează „Joan Is Awful”. O femeie, pe numele ei Anna Murphy, jucată de Salma Hayek Pinault, descoperă că a devenit subiectul unei drame TV de prestigiu.

Cel de-al doilea episod, „Loch Henry”, urmărește un cuplu tânăr care „călătorește într-un orășel scoțian liniștit pentru a începe să lucreze la un documentar despre natură”, dar se trezește „atras de o poveste locală suculentă care implică evenimente șocante din trecut”. Din distribuție fac parte Daniel Portman, John Hannah, Monica Dolan, Myh’la Herrold și Samuel Blenkin.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Beyond The Sea” îi are ca protagoniști pe Aaron Paul, Auden Thornton, Josh Hartnett, Kate Mara și Rory Culkin și prezintă „doi bărbați aflați într-o misiune periculoasă de înaltă tehnologie” într-un 1969 alternativ.

Zazie Beetz, Clara Rugaard și Danny Ramirez joacă în „Mazey Day”, un episod care vorbește despre o starletă cu probleme care este „urmărită de paparazzi invazivi, în timp ce se confruntă cu o fugă de la locul accidentului”.

Ultimul episod, intitulat „Demon 79”, are acțiunea plasată în nordul Angliei în 1979. „O asistentă docilă este informată că trebuie să comită acte teribile pentru a preveni un dezastru”, se arată în sinopsis. Episodul îi are ca protagoniști pe Anjana Vasan și Paapa Essiedu.

După ce trailerul a debutat miercuri, 31 mai, un fan a scris pe Twitter: „Time to reactivate ye olde Netflix acct”. Vezi mai multe reacții:

Cel de-al cincilea sezon al serialului a fost lansat în iunie 2019, care a cuprins trei episoade. Acesta a fost precedat de un episod interactiv, Bandersnatch, în decembrie 2018. Sezonul șase din Black Mirror va fi lansat pe 15 iunie pe Netflix.

Citește și: