• Un youtuber trebuie să o despăgubească pe Cardi B cu suma de 3,4 milioane de dolari.
  • Tasha K susține că nu are suficienți bani pentru a acoperi procesul cu cântăreața.
  • Influencerița a susținut că nu poate plăti mai mult de 3,4 milioane de dolari și a solicitat să intre în faliment.

Cardi B a câștigat în urmă cu 18 luni un proces împotriva lui Tasha K. Influencerul acuzat spune că are mai puțin de 60.000 de dolari pe numele său. Mai mult, bloggerița trebuie să îi ofere cântăreței despăgubiri în valoare de aproximativ 3,4 milioane de dolari, scrie Billboard.

Într-o petiție depusă joi la tribunalul federal din Florida, Tasha K a solicitat intrarea în faliment în baza legii, și a susținut că nu poate plăti suma de 3,4 milioane de dolari.

Cardi a dat-o în judecată pe Tasha în 2019, după ce o serie de videoclipuri cu jigniri la adresa acesteia au ajuns virale pe social-media. Avocații artistei au numit cazul o „campanie malițioasă” pe rețelele sociale, menită să îi afecteze reputația lui Cardi. Avocații vedetei au declarat că au încercat în mod repetat să o determine pe Tasha să își retragă videoclipurile și nu au reușit.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Unul dintre videoclipurile Tashei, citat în proces, include o afirmație potrivit căreia Cardi ar fi întreținut acte sexuale „cu sticle de bere”. În alte probe video, se spune despre vedetă că a fost prostituată, că și-a înșelat soțul și că a consumat droguri puternice.

În urma unui proces desfășurat în ianuarie, jurații i-au dat dreptate în mod decisiv lui Cardi B. Oficialitățile au considerat-o pe Tasha răspunzătoare pentru defăimare, violarea vieții private și provocarea intenționată de stres emoțional. Aceștia au ordonat ca ea și compania ei să plătească peste 2,5 milioane de dolari daune morale și încă 1,3 milioane de dolari pentru cheltuielile de judecată suportate de Cardi. Tasha a contestat verdictul vara trecută, dar o curte de apel federală a respins această cerere.

Citește și