• Donald Trump s-a întors împotriva fostului secretar de presă al Casei Albe.
  • Kayleigh McEnany a fost unul dintre cei mai buni oameni care au servit în administrația sa.
  • Aceasta ar fi împărtășit cifre inexacte din sondaje, într-o mișcare care i-a lăsat pe republicani șocați.

Donald Trump s-a întors împotriva fostului secretar de presă al Casei Albe, Kayleigh McEnany, pentru că ar fi împărtășit cifre inexacte din sondaje, într-o mișcare care i-a lăsat pe republicani șocați. McEnany, în vârstă de 35 de ani, a fost al patrulea secretar de presă al fostului președinte și a fost prezentată ca fiind unul dintre cei mai loiali colaboratori ai acestuia înainte de a se alătura Fox News ca colaborator, scrie INDEPENDENT.

„Kayleigh «Milktoast» McEnany tocmai a dat cifre greșite în sondaje la Fox News”, a scris Trump pe Truth Social, în timp ce a scris greșit termenul milquetoast.

„Sunt cu 34 de puncte mai sus decât DeSanctimonious, nu cu 25 de puncte mai sus. Deși 25 este grozav, nu este 34″, a spus fostul președinte, folosind porecla sa pentru guvernatorul Floridei, Ron DeSantis. „Știa că cifra a fost corectată în sus de grupul care a făcut sondajul. RINOS & globaliștii o pot avea. FoxNews ar trebui să folosească doar Stele REALE”.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

În timpul apariției sale la emisiunea „Outnumbered” de la Fox New, McEnany a discutat despre sondajele recente din Iowa, care sugerau că DeSantis a „redus decalajul” față de fostul președinte de când acesta și-a anunțat candidatura la funcția de președinte.

Nu a fost clar la ce sondaj se refereau Trump și McEnany, deși un sondaj al Emerson College Polling arăta că fostul președinte îl devansează pe DeSantis cu 42 de puncte în Iowa.

Răbufnirea „neregulată” a lui Trump pe Truth Social i-a lăsat livizi pe republicanii care s-au declarat supărați și „în pană de cuvinte”.

Ce spun republicanii despre Trump

„Kayleigh este cea mai amabilă persoană și a fost cel mai bun secretar de presă care a călcat vreodată în Casa Albă”, a scris pe Twitter utilizatorul Kambree. „Există ZERO scuze pentru a o degrada sau a o deprecia în acest grad pentru câteva puncte”.

„Laudându-l pe Andrew Cuomo. Insultând-o pe Kayleigh McEnany …. ce s-a întâmplat cu Trump”, a întrebat Christina Pushaw.

„Este complet dezlănțuit”, a declarat editorialistul Marc Thiessen pe Twitter. „Kayleigh McEnany a fost unul dintre cei mai buni oameni care au servit în administrația sa. Își pierde controlul, atacând pe oricine și pe toți cei care nu-i urmează linia. Trist”.

„Kayleigh a fost unul dintre cele mai mari talente din administrația Trump. El o știe, noi o știm, iar alegătorii feminini suburbani cu înclinații conservatoare o știu”, a scris Alex Clark.

„Acesta este poate cel mai josnic moment al lui Trump. Kayleigh McEnany l-a apărat pe Trump în timpul unora dintre cele mai dificile momente ale președinției sale, în timp ce a suportat atacuri personale nesfârșite din partea presei”, a scris Bradley Stein.

Citește și