• Printre românii pe care războiul din Israel i-a prins acolo s-a aflat și artista noastră Raluka.
  • Cântăreața a povestit cele întâmplate pe pagina sa de Instagram.
  • Acum, artista se află în țară.

Printre românii pe care războiul din Israel i-a prins acolo s-a aflat și artista noastră Raluka. Cântăreața a surprins avioanele de luptă, dar și panica și agitația de pe străzile din Tel Aviv. Ea mersese în Israel pentru concertul lui Bruno Mars pe care artistul l-a anulat după începerea conflictului.

Am auzit a doua sirenă, era foarte aproape de blocul nostru și atunci mi-am dat seama că trebuie să ieșim din cameră și să mergem în buncărul care era la subsol. Primele explozii, deci primele explozii le-am auzit din apartament, de etajul 4. Atunci m-am panicat un pic și am început să strig un pic la ei, la toată lumea, să se grăbească. Israelul era atacat, în sud intraseră teroriștii peste oameni, în case, pe străzi…se instaurase cumva o panică. Au venit foarte multe informații false dinspre România către noi, a povestit Raluka pe contul său de Instagram.

Acum, arista se află în România. Ea a reușit să plece din Israel la bordul uneia dintre cele două curse TAROM operate în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
CE FACI IN WEEKEND LA PARIS?
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI

Citește și: