• Multe dintre plângeri provin de la utilizatori care au spus că aplicațiile nu încarcă rapid conținutul web pe iPhone-ul lor.
  • Alți utilizatori au raportat că dispozitivul lor se deconectează aleatoriu de la rețeaua wireless.
  • Unii utilizatori avansați au schimbat chiar și gama de canale Wi-Fi la 20/40/80 MHz.

iPhone-ul se comportă ciudat atunci când este conectat la o rețea Wi-Fi? Problema pare să afecteze utilizatorii de iOS 17, nu doar pe cei care au cumpărat un nou iPhone 15, scrie gHacks.

Bug-ul vine chiar în urma problemelor de supraîncălzire la modelele iPhone 15, pe care Apple le confirmase. Compania din Cupertino rezolvase problema menționată într-un hotfix care a fost inclus în actualizarea iOS 17.0.3 care a fost lansată în urmă cu câteva zile.

Multe dintre plângeri provin de la utilizatori care au spus că aplicațiile nu încarcă rapid conținutul web pe iPhone-ul lor. Alți utilizatori au raportat că dispozitivul lor se deconectează aleatoriu de la rețeaua wireless. Cea mai frecventă soluție pe care utilizatorii au încercat-o este să dezactiveze și să activeze din nou Wi-Fi-ul sau pur și simplu să activeze modul Avion, pentru ca conexiunea să funcționeze corect pe iPhone-ul lor. Dar aceasta este o soluție temporară, deoarece Wi-Fi-ul devine din nou lent după un timp.

Recomandări

ATENȚIE, CIP DEFECT
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE

Unii utilizatori avansați au schimbat chiar și gama de canale Wi-Fi la 20/40/80 MHz pentru a rezolva problema conexiunii neregulate. Câteva persoane susțin că au avut această problemă chiar înainte de lansarea iOS 17, însă nu pot verifica aceste rapoarte. Problema nu se limitează la modelele iPhone 15. Mai mulți utilizatori s-au plâns că se confruntă cu o problemă similară pe iPhone-urile lor mai vechi, după ce au făcut actualizarea la iOS 17.

Citește și: