• Cel de-al doilea weekend al Festivalului Wireless 2022 de la Londra a început de vineri seară.
  • Unul dintre numele mari care au urcat pe scenă până acum, în acest weekend, a fost Cardi B.
  • Incidentul a putut fi văzut și pe ecranele mari ale festivalului, dar imaginile au fost tăiate la scurt timp după ce Cardi a început să se agite pentru a scăpa din strânsoarea fanului.

Cel de-al doilea weekend al Festivalului Wireless 2022 de la Londra a început de vineri seară. Ediția din acest an a showcase-ului cu tematică hip-hop a început weekendul trecut și a adus în prim plan spectacole ale lui Playboi Carti, Lil Uzi Vert și mulți alții.

Unul dintre numele mari care au urcat pe scenă până acum în acest weekend a fost Cardi B. Prestația lui Cardi a părut să se desfășoare fără probleme, cu excepția unui moment în care a părut că se bate cu un fan.

Momentul a fost filmat pentru scurt timp de către cei din public. Se pare că, în timp ce Cardi cânta pe scenă, ea s-a aplecat pentru a interacționa cu mulțimea.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
ALTMAN ARUNCĂ MĂNUȘA CĂTRE GOOGLE
ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE

Atunci se pare că un fan a apucat-o de păr, ceea ce a determinat-o pe cântăreață să își îndrepte microfonul spre individ.

Incidentul a putut fi văzut și pe ecranele mari ale festivalului, dar imaginile au fost tăiate la scurt timp după ce Cardi a început să se agite pentru a scăpa din strânsoarea fanului.

Cardi nu a vorbit despre incident, dar a relatat o recapitulare a spectacolului după aceea. Ea le-a mulțumit lui Megan Thee Stallion și Offset, care i s-au alăturat pe scenă în timpul spectacolului.

„Lăsați-mă să vă spun ceva… WIRELESS LONG ASSS STAGE AINT NO JOKE”, a scris ea în postare. „Aveți nevoie de multă rezistență”.