• Un concurs de frumusețe din Brazilia a fost întrerupt sâmbătă, 27 mai.
  • Soțul uneia dintre participante a sărit pe scenă și a distrus coroana câștigătoarei.
  • Organizatorii concursului condamnă gestul făcut de bărbat.

Un concurs de frumusețe a fost întrerupt în weekend după ce soțul uneia dintre particpante a sărit pe scenă și a distrus coroana câștigătoarei, scrie Indy100.

„Miss Gay Mato Grosso 2023”, un concurs de frumusețe „LGBTQIAP+” din Brazilia, a fost întrerupt sâmbătă, 27 mai, când Emannuelly Belini a fost încoronată câștigătoare. Înainte ca tiara să-i fie pusă pe cap, un bărbat a luat-o de la prezentator și a aruncat-o pe jos. Presa locală susține că era soțul celei de pe locul doi.

Coordonatorul concursului, Malone Haenisch, a vorbit între timp și a declarat că bărbatul „nu a considerat că rezultatul este corect și a provocat toate aceste neplăceri și daune”. „Condamnăm cu vehemență incidentul care a avut loc în momentul încoronării celei care a fost aleasă Miss”, a declarat pentru publicație moderatorul.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Cu toate acestea, prezentatorul a declarat că juriul a fost corect: „Confirmăm alegerea juriului concursului și simpatizăm cu Miss aleasă, precum și cu Becker, deoarece ea nu este responsabilă pentru atitudinile nebunești ale unor terți”.

Daniela Arroyo González a făcut istorie la începutul acestui an, fiind prima femeie transsexuală care a concurat pentru titlul de Miss Universe Puerto Rico. Pentru a sărbători vestea, González a spus pe Instagram: „Emoția și mândria pe care le simt în acest moment mă copleșesc de bucurie”.

„A avea curajul de a visa măreț și de a-ți urma inima ne conduce întotdeauna la succes sau, în cel mai bun caz, ne conduce la schimbarea lumii într-una mai bună”. „Este timpul să arătăm cât de departe putem merge”, a concluzionat ea la final. „Acesta este momentul meu”.

Citește și