VIDEO. Concurs de frumusețe cu final neașteptat. Un bărbat a distrus coroana câștigătoarei, pentru că soția sa a pierdut

Un concurs de frumusețe a fost întrerupt în weekend după ce soțul uneia dintre particpante a sărit pe scenă și a distrus coroana câștigătoarei, scrie Indy100.

„Miss Gay Mato Grosso 2023”, un concurs de frumusețe „LGBTQIAP+” din Brazilia, a fost întrerupt sâmbătă, 27 mai, când Emannuelly Belini a fost încoronată câștigătoare. Înainte ca tiara să-i fie pusă pe cap, un bărbat a luat-o de la prezentator și a aruncat-o pe jos. Presa locală susține că era soțul celei de pe locul doi.

Coordonatorul concursului, Malone Haenisch, a vorbit între timp și a declarat că bărbatul „nu a considerat că rezultatul este corect și a provocat toate aceste neplăceri și daune”. „Condamnăm cu vehemență incidentul care a avut loc în momentul încoronării celei care a fost aleasă Miss”, a declarat pentru publicație moderatorul.

Cu toate acestea, prezentatorul a declarat că juriul a fost corect: „Confirmăm alegerea juriului concursului și simpatizăm cu Miss aleasă, precum și cu Becker, deoarece ea nu este responsabilă pentru atitudinile nebunești ale unor terți”.

Daniela Arroyo González a făcut istorie la începutul acestui an, fiind prima femeie transsexuală care a concurat pentru titlul de Miss Universe Puerto Rico. Pentru a sărbători vestea, González a spus pe Instagram: „Emoția și mândria pe care le simt în acest moment mă copleșesc de bucurie”.

„A avea curajul de a visa măreț și de a-ți urma inima ne conduce întotdeauna la succes sau, în cel mai bun caz, ne conduce la schimbarea lumii într-una mai bună”. „Este timpul să arătăm cât de departe putem merge”, a concluzionat ea la final. „Acesta este momentul meu”.

Citește și

Exit mobile version