• Coregraful român Lil K. Carter a postat-o pe Instagram pe S. Jolie.
  • Lil K. Carter este născut în Bucuresti, dansează și predă în România, dar și în SUA.
  • Lil K. Carter a început să danseze de la 4 ani și la 16 ani a început antrenamentele în L.A..

Shiloh Jolie-Pitt, fiica celebrului cuplu, Angelina Jolie și Brad Pitt, și-a demonstrat recent talentul, sub îndrumarea coregrafului român Lil K. Carter.

În vârstă de 17 ani, Shiloh a devenit virală, dansând pe melodia „Tanzania”, la un workshop de dans, predat de Carter. Purtând pantaloni de trening și un tricou oversized, Shiloh s-a mișcat cu grație și energie.

View this post on Instagram

A post shared by Lil Kelaan Carter (@lilkcarter)

Recomandări

A ÎNCEPUT BACALAUREATUL 2024
ISRAELUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTI
CARE SUNT FUNCȚIILE DE TOP DIN UE
CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
CASH SAU LA BANCĂ?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ

Artistul care se află în spatele coregrafiei, Lil K. Carter, dansator și coregraf român a discutat cu echipa Aleph News.

Cum a fost atmosfera la class-ul din L.A. și interacționare cu Shiloh Jolie-Pitt?

„A fost o energie foarte mișto. Noi avem acest termen de „session”, în care organizăm o sesiune de dans. Pentru aceasta eu am fost coregraful și cumva mi-am invitat prietenii din programe de dans și cursuri de acolo, prietenii mei din L.A. în mare parte, printre care a fost prezentă și Shilol Jolie”, a explicat Lil K. Carter, dansator și coregraf, pentru Aleph News.

Cum a apărut dansul în viața ta? Ce te face mai fericit? Să predai sau să dansezi, știu că participi și la competiții de dans?

„Totul a început pe la 3 ani, pentru că aveam foarte multă energie și săream mereu prin casă, dansam peste tot, iar mama mea a fost și ea dansatoare în tinerețe. Chiar și în prezent, încă mai dansează prin casă. La 4 ani am decis să mergem împreună la cursuri. La vârsta de 9-10 ani am simțit că sunt făcut pentru asta și am știut că trebuie să merg cumva mai departe”.

Ce te face mai fericit, să predai său să dansezi?

„Îmi place foarte mult să dansez, chit că este coregrafia mea sau coregrafia altui coregraf, îmi oferă sentimentul acesta de libertate. Cumva dansul m-a și educat de când eram mic și mi-a oferit mereu oportunitatea de a mă simți cât mai liber, de a mă simți cât mai bine. Îmi pun toate stările și toate trăirile în tot ceea ce fac. Indiferent că eu creez coregrafia sau dansez coregrafia altcuiva, încerc să-mi pun toate sentimentele acolo, în fiecare pas”.

Ce planuri ai în viitor?

„Țelul meu de mic a fost cumva să ajung un artist de succes, mai ales că obișnuiam să văd lumea aceasta a americanilor pe Youtube, Instagram, când eram în România. Când am ajuns acolo, mi-am dat seama că asta îmi doresc să fac și eu. Vreau să fiu un coregraf de succes, să fac concepte pentru artiști mari, să coregrafiez turnee, să pot să fac propria mea muncă”.

Citește și