• Fanii lui Nicki Minaj au declarat că anularea concertului ei de la Co-op Live din Manchester, la scurt timp, a fost „absolut ridicolă.
  • Fanii au fost lăsați să intre în Co-op Live Arena pentru spectacolul ei sâmbătă, în jurul orei 19.00.
  • În jurul orei 21:40, organizatorii au anunțat că spectacolul a fost amânat.

Fanii lui Nicki Minaj au declarat că anularea concertului ei de la Co-op Live din Manchester, la scurt timp, a fost „absolut ridicolă” după arestarea ei, scrie Belfast Telegraph.

Rapperița și cântăreața, în vârstă de 41 de ani, a fost reținută sâmbătă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam și spune că a petrecut aproximativ șase ore în custodie înainte de a părăsi Olanda pentru Marea Britanie.

Fanii au fost lăsați să intre în Co-op Live Arena pentru spectacolul ei sâmbătă, în jurul orei 19.00, înainte ca promotorul Live Nation să anunțe, în jurul orei 21.40, că acesta va fi amânat.

Recomandări

ISRAELUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTI
CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
CASH SAU LA BANCĂ?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ
CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE

Alvin Christie a declarat pentru agenția de presă PA că aștepta de la ora 9 dimineața pentru a asista la concert.

Tânărul în vârstă de 29 de ani, din Liverpool, nu a dat vina pe Minaj și spune că fanii își doresc ca ea să fie „într-un loc bun” și „erau doar mai preocupați ca ea să fie bine”.

„Pentru o mulțime de oameni care își puneau aceste întrebări, este evident că asta (menține) speranțele oamenilor. Înțeleg că poate au vrut să bage oamenii în arenă pentru riscuri de sănătate și siguranță, pentru a împiedica oamenii să stea afară.

„Dar cred că, cel mai important, poate că ar fi putut să anunțe oamenii imediat ce au aflat că spectacolul a fost amânat și că ar trebui să fim întorși când suntem în afara arenei, în loc să țină o mulțime de oameni în arenă”.

El a spus: „Nu am vrut să o văd pe Minaj. Aș spune că a fost foarte prost gestionat. Când am ajuns la eveniment, le spuneau în mod activ fanilor că ea a sosit și că toată lumea va dansa în seara asta”.

Eileen Allardyce, în vârstă de 32 de ani, manager de hotel din Edinburgh, a cheltuit aproximativ 2.500 de lire sterline pe bilete, costuri de călătorie și de hotel și spune că nu va putea ajunge la o dată reprogramată.

Doamna Allardyce a declarat că, de când Co-op Live a anunțat prima amânare în aprilie a unui eveniment, unde urma să cânte comediantul Peter Kay, a fost „pe coji de ouă”, împreună cu prietenii ei care aveau și ei bilete pentru Minaj.

„Evident, nu este vina lui Co-op ce s-a întâmplat în Amsterdam și nici a lui Nicki, cum ar fi, evident, nu este deloc vina ei”, a spus ea.

„Dar, așa cum am spus, am impresia că modul în care ei (locul de desfășurare a evenimentului) au gestionat situația a fost absolut ridicol. Nu au nicio idee, absolut nicio idee. Nu cred că erau pregătiți pentru nimic, ca să fiu sincer”.

De asemenea, ea și Christie au afirmat că nu existau toalete în afara arenei pentru ca fanii să le folosească în timp ce stăteau la coadă și au considerat că este nevoie de mai multe facilități la noul loc de desfășurare.

Christie, care a mers la hotelul din centrul orașului unde Minaj s-a adresat fanilor dezamăgiți, a comparat experiența sa la Co-op Live cu cea de la AO Arena din Manchester, unde a spus că există „facilități publice generale și cafenele”.

Într-un mesaj pe site-ul de socializare X, Minaj a spus că a ajuns la hotelul ei din Manchester duminică dimineața devreme, după ce a petrecut „5-6 ore” într-o celulă și o întârziere a zborului ei din Amsterdam.

Minaj și-a invitat fanii, cunoscuți sub numele de Barbz, la hotelul său din centrul orașului și, potrivit unor videoclipuri de pe rețelele de socializare, a vorbit apoi cu mulțimea de afară.

Ea le-a spus: „Am vrut să vă spun sincer că vă iubesc.”

Pe X, ea a scris că localul era „dispus să treacă de ora 23:00” și a arătat cu degetul spre figuri neidentificate care, potrivit ei, „au reușit în planul lor de a nu mă lăsa să urc pe scenă în seara asta”.

Ea a spus că o nouă dată pentru spectacol va fi anunțată duminică.

Citește și