VIDEO. Ed Sheeran dă costumul de scenă pe șorțul de muncitor la Lego: „Mă aflu aici pentru a fi un specialist la magazinul Lego și apoi să mă joc”

Ed Sheeran a vizitat sâmbătă magazinul Lego de la Mall of America din Minnesota, unde a preluat o tură ca specialist pentru marca de jucării de construcție. Sheeran, care se află în prezent în turneul său Mathematics Tour, a susținut un concert la U.S. Bank Stadium din Minneapolis mai târziu în aceeași zi, scrie USA Today.

Mă aflu aici, la Mall of America din Minnesota, și mi-am pus costumul Lego pentru a merge să fiu specialist în cărămizi la magazinul Lego și apoi să mă joc Lego House”, a spus Sheeran într-un videoclip postat sâmbătă pe Instagram.

Purtând un șorț galben al magazinului Lego, Sheeran poate fi văzut în videoclip manipulând marfa magazinului și semnând jucării pentru fani. Apoi, el a interpretat mai târziu o interpretare acustică a piesei sale Lego House”, extrasă de pe albumul său Plus” din 2011, la vitrina magazinului Lego.

LEGO!!!!”, a scris Sheeran pe Instagram la videoclipul cu apariția sa în magazinul Lego. Luna trecută, cântărețul a făcut o tură la restaurantul de hot-dog din Chicago The Wieners Circle în timpul opririi turneului său în Windy City. Weiners a făcut o recenzie a lui Sheeran pe rețelele de socializare, scriind: Cel mai nou stagiar al nostru, Ed Sheeran, are multe de învățat. Este mult prea corect și prietenos”.

Citește și:

Exit mobile version