• Yung a cântat la stațiile de metrou din New York de ani de zile și și-a făcut renume printre navetiști și turiști.
  • McGuire l-a întâlnit pe Yung abia în 2016, când cineva i-a trimis un videoclip cu cântărețul interpretând „Unchained Melody” de la Righteous Brothers.
  • Yung a continuat să strângă bani prin Kickstarter pentru a înregistra un EP.

Mike Yung era luni după-amiază într-o stație de metrou din Brooklyn pentru a face ceea ce a făcut de zeci de ani – să cânte o melodie de dragoste, scrie Los Angeles Times. În timp ce cânta cel mai recent single al lui Ed Sheeran, „Eyes Closed”, cu versurile împăturite în mână, artistul a venit ușor din spatele său.

Yung a continuat să cânte până când a auzit o voce familiară care se alătură: „Pentru că oriunde mă uit, încă te văd.” Yung se întoarse pentru a vedea că vocea îi aparținea lui Sheeran însuși. „Oh, wow”, a spus Yung cu un zâmbet în timp ce și-a aruncat brațele în jurul vedetei pop. „Tocmai mi-ai făcut ziua”.

Rick McGuire, care conduce popularul cont de Instagram @subwaycreatures, care reunește momente bizare, pline de umor și adesea suprareale din sistemul de metrou din New York, a surprins întâlnirea și a postat-o pe pagina sa.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Sheeran și-a început cariera la 18 ani, cu chitara în mână, pe străzile Londrei. „Surpriza este complet autentică”, a declarat McGuire pentru The Times miercuri. „Nu avea idee că se întâmplă asta.”

Mike a cântat la stațiile de metrou din New York de ani de zile și și-a făcut renume printre navetiști și turiști. Cu toate acestea, McGuire l-a întâlnit pe Yung abia în 2016, când cineva i-a trimis un videoclip cu cântărețul interpretând „Unchained Melody” de la Righteous Brothers. L-a distribuit pe pagina sa, iar videoclipul a explodat, atrăgând atenția lui James Corden, care l-a prezentat pe Yung în „Late Late Show”.

Momentul a intrat într-o audiție în sezonul 12 din „America’s Got Talent”, în care Yung a interpretat „Unchained Melody” și a atras ovația în picioare din partea lui Simon Cowell, împreună cu colegii Howie Mandel și Heidi Klum și publicul. Yung a ajuns în semifinale, unde a interpretat „Thinking Out Loud” a lui Sheeran, o melodie pe care Yung o cântă și la postul său obișnuit de pe 23rd and Sixth Avenue.

Citește și