• Yung a cântat la stațiile de metrou din New York de ani de zile și și-a făcut renume printre navetiști și turiști.
  • McGuire l-a întâlnit pe Yung abia în 2016, când cineva i-a trimis un videoclip cu cântărețul interpretând „Unchained Melody” de la Righteous Brothers.
  • Yung a continuat să strângă bani prin Kickstarter pentru a înregistra un EP.

Mike Yung era luni după-amiază într-o stație de metrou din Brooklyn pentru a face ceea ce a făcut de zeci de ani – să cânte o melodie de dragoste, scrie Los Angeles Times. În timp ce cânta cel mai recent single al lui Ed Sheeran, „Eyes Closed”, cu versurile împăturite în mână, artistul a venit ușor din spatele său.

Yung a continuat să cânte până când a auzit o voce familiară care se alătură: „Pentru că oriunde mă uit, încă te văd.” Yung se întoarse pentru a vedea că vocea îi aparținea lui Sheeran însuși. „Oh, wow”, a spus Yung cu un zâmbet în timp ce și-a aruncat brațele în jurul vedetei pop. „Tocmai mi-ai făcut ziua”.

Rick McGuire, care conduce popularul cont de Instagram @subwaycreatures, care reunește momente bizare, pline de umor și adesea suprareale din sistemul de metrou din New York, a surprins întâlnirea și a postat-o pe pagina sa.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Sheeran și-a început cariera la 18 ani, cu chitara în mână, pe străzile Londrei. „Surpriza este complet autentică”, a declarat McGuire pentru The Times miercuri. „Nu avea idee că se întâmplă asta.”

Mike a cântat la stațiile de metrou din New York de ani de zile și și-a făcut renume printre navetiști și turiști. Cu toate acestea, McGuire l-a întâlnit pe Yung abia în 2016, când cineva i-a trimis un videoclip cu cântărețul interpretând „Unchained Melody” de la Righteous Brothers. L-a distribuit pe pagina sa, iar videoclipul a explodat, atrăgând atenția lui James Corden, care l-a prezentat pe Yung în „Late Late Show”.

Momentul a intrat într-o audiție în sezonul 12 din „America’s Got Talent”, în care Yung a interpretat „Unchained Melody” și a atras ovația în picioare din partea lui Simon Cowell, împreună cu colegii Howie Mandel și Heidi Klum și publicul. Yung a ajuns în semifinale, unde a interpretat „Thinking Out Loud” a lui Sheeran, o melodie pe care Yung o cântă și la postul său obișnuit de pe 23rd and Sixth Avenue.

Citește și