• Platformele de streaming ți-au rezervat surprize și luna aceasta.
  • Netflix, HBO Max și Disney+ sunt platformele pe care vei putea găsi cele mai noi producții de filme și seriale.
  • Jennifer Lopez joacă rolul unei mame răzbunătoare, într-una dintre cele mai așteptate filme ale lunii.

Platformele de streaming Netflix, HBO Max și Disney+ vor difuza noi seriale și filme luna aceasta. Iată cele mai actuale producții ale lunii mai, scrie Vulture

Producțiile Netflix

„Queen Charlotte: A Bridgerton story”

Serialul se bazează pe pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă şi putere. Producția spune povestea căsătoriei dintre o regină şi un rege, care a dat naştere unei noi iubiri, dar şi unei schimbări în societate.

„The Mother”, un film cu Jennifer Lopez

Celebra cântăreață joacă rolul unei asasine care, după ani în care aceasta s-a ascuns, se întoarce pentru a-şi salva fiica de care nu a putut să aibă grijă.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE
TU DE CE TE BUCURI
MESAJUL PREOTULUI NECULA DE PAȘTE

„FUBAR”, primul serial din viaţa de actor a lui Arnold Schwarzenegger

Această nouă producţie vine cu o premieră pentru Arnold Schwarzenegger. Actorul joacă pentru prima dată în viața sa într-un serial. Povestea este despre o familie aflată în fața unor misiuni cu spioni, care trec prin acţiuni palpitante, pline de umor.

Filme

„Royalteen: Princess Margrethe, din 11 mai

După scandalul de la banchetul de absolvire, prinţesa Margrethe tânjeşte după normalitate, încercând să păstreze o faţadă perfectă în timp ce luptă cu drama din familie.

Ce aduce nou HBO Max?

„The Other Two”

Este una dintre cele mai puternice comedii de pe piață în acest moment. Drew Tarver și Heléne Yorke se află în rolul celor doi frați ai starului pop Chase Dreams (Case Walker). Cel de-al treilea sezon îi surprinde pe cei doi frați în cea mai bună formă a lor.

Unicorn: Războinici veșnici, sezonul 1- disponibil din 5 mai

Serialul urmărește o echipă de eroi antici care protejează lumea de o forță amenințătoare. De-a lungul istoriei, unicornii au simbolizat virtuozitatea, apărând pentru a se asigura că domnește bunătatea.

Nou pe Disney+

Star Wars: Young Jedi Adventures, disponibil din 4 mai

Nu rata primul serial Star Wars Disney Junior din istorie. Cu acțiunea plasată în timpul Înaltei Republici, îi urmărim pe tinerii Jedi Kai, Lys și Nubs în timp ce sunt trimiși de Maestrul Yoda să se antreneze la un templu Jedi de pe frumoasa lume Tenoo sub tutela Maestrului Zia.

The Clearing – Disponibil în streaming exclusiv pe Disney+ din 24 mai

Când o fată din localitate dispare, acest lucru declanșează amintirile unei femei din copilăria ei ca membră a The Kindred, unul dintre puținele culte conduse de femei din istorie. Bazat pe thrillerul polițist scris de J.P. Pomare, acest serial original exclusiv urmărește coșmarurile unui cult și o femeie care este forțată să înfrunte demonii din trecutul ei pentru a opri răpirea și constrângerea copiilor nevinovați în viitor.

The Kardashians Sezonul 3 – Disponibil din 25 mai

Camerele se întorc pentru a surprinde viețile în continuă schimbare ale lui Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie. Familia îi primește pe telespectatori înapoi pentru a le fi alături în cele mai mari triumfuri și lupte ale lor.

Citește și

„Imunitatea suverană” a Regelui Charles al III-lea. Care sunt legile de care este scutit monarhul

Sateliții au dus la descoperirea a 20.000 de munți submarini necunoscuți până acum. Ce au demonstrat cercetătorii

FOTO. Familia lui Meghan Markle împărtășește o imagine pe care Ducesa „nu și-a dorit ca lumea să o vadă vreodată”. În ce ipostază a fost surprinsă