• „Ghostbusters: Frozen Empire” a strâns 45,2 mil.$ în primul weekend în America de Nord.
  • „Dune: Partea a doua” a adunat 17,6 mil. $ în al doilea weekend în America de Nord.
  • „Kung Fu Panda 4″ a avut încasări de 16,8 mil.$ în al treilea weekend.

„Ghostbusters: Frozen Empire” a dominat box office-ul nord-american, strângând 45,2 milioane de dolari la debutul său în 4.345 de cinematografe. Estimările inițiale au fost depășite, iar filmul a adunat 16,4 milioane de dolari în 25 de piețe internaționale, pentru un total global de 61 de milioane de dolari în primul weekend, scrie Variety.

În continuare, „Dune: Partea a doua” s-a menținut puternic pe locul 2, adunând 17,6 milioane de dolari din 3.437 de săli, cu o scădere de doar 37% față de săptămâna anterioară. La trei săptămâni de la lansare, epopeea științifico-fantastică a acumulat încasări de 233 de milioane de dolari în America de Nord și 574 de milioane de dolari la nivel global.

Iar după două săptămâni pe locul 1, „Kung Fu Panda 4″ a coborât pe locul al treilea. Vânzările de bilete pentru filmul de familie au fost încă puternice, cu 16,8 milioane de dolari, în scădere cu 44% față de weekendul precedent. Până în prezent, a adunat 133 de milioane de dolari în box office-ul intern și 268 de milioane de dolari la nivel global.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și