• Harry Styles și Emily Ratajkowski au fost fotografiați sărutându-se în Tokyo.
  • În imaginile și clipurile video respective, cei doi par să se sărute reciproc de câteva ori.
  • Zvonul despre idila lui Styles cu Ratajkowski vine după ce relația muzicianului cu Olivia Wilde s-a încheiat la sfârșitul anului trecut.

Despre Harry Styles și Emily Ratajkowski circulă zvonuri că ar avea o relație romantică, după ce au fost fotografiați sărutându-se în Tokyo, conform imaginilor și clipurilor video obținute de The Daily Mail. Harry Styles are 29 de ani și este muzician, în timp ce Emily Ratajkowski are 31 de ani și este model și actriță.

În imaginile și clipurile video respective, cei doi par să se sărute reciproc de câteva ori. Harry Styles a fost surprins purtând o cămașă albă, o jachetă neagră și pantaloni asortați, în timp ce Emily Ratajkowski a fost văzută îmbrăcată într-o jachetă roz și neagră și o fustă lungă neagră.

În prezent, Styles se află în Japonia, unde susține concerte ca parte a turneului său Love on Tour, care va continua în Danemarca în luna mai, după o pauză prelungită. Un reprezentant al lui Ratajkowski nu a răspuns imediat la cererea de comentariu a PEOPLE. În schimb, un reprezentant al lui Styles a declarat că nu are niciun comentariu în legătură cu aceste zvonuri.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Zvonul despre idila lui Styles cu Ratajkowski vine după ce relația muzicianului cu Olivia Wilde s-a încheiat la sfârșitul anului trecut.

Mai multe surse au confirmat pentru PEOPLE în luna noiembrie că regizoarea și actrița în vârstă de 39 de ani și cântărețul din As It Was” au luat o pauză” în relația lor după aproape doi ani împreună, menționând că decizia foarte amiabilă” a venit în contextul programului de turnee continuu al lui Styles și a concentrării lui Wilde pe copiii ei și munca din Los Angeles.

Ulterior, o sursă a declarat despre Wilde: Ea și Harry sunt buni prieteni, nu există nicio animozitate”.

Actrița și muzicianul Harry Styles s-au întâlnit pe platourile filmărilor pentru Don’t Worry Darling în septembrie 2020, iar în ianuarie 2021 au fost fotografiați pentru prima dată ca un cuplu, ținându-se de mână la o nuntă.

În ultima vreme, EmRata a fost asociată cu Pete Davidson și Eric Andre, după divorțul ei de producătorul de film Sebastian Bear-McClard în 2022. Cei doi au împreună un fiu de doi ani, pe nume Sylvester Apollo Bear.

Într-un episod recent al podcast-ului său, High Low cu EmRata, Ratajkowski a vorbit deschis despre cum e să aibă întâlniri romantice în fața ochilor publicului.

Fie am avut întâlniri la care nu s-au făcut poze, și zic totul e bine, fie am petrecut două ore cu cineva pe care abia l-am întâlnit, iar imediat apar poze pe internet”, a spus ea.

Prietenii mei îmi spun: Bă, tipul ăla e încântat, e super fericit că a fost fotografiat cu tine. Și asta mă face să mă simt aiurea. Nu aș vrea să fiu cu cineva care e încântat să fie fotografiat cu mine, nu e un semn bun”, a adăugat Ratajkowski.

Citește și: