• Heidi Klum, în vârstă de 50 de ani, a revenit în aripile de înger pentru ultimul număr al revistei Glamour Germania, prezentând o serie de look-uri angelice albe.
  • Klum a purtat bikini, rochii de satin și dantelă, alături de aripi masive cu pene, într-o ședință foto pentru revistă.
  • Deși nu mai este model pentru Victoria’s Secret, Klum este încă activă în industria modei, colaborând cu retailerul italian de lenjerie intimă Intimissimi și prezintă emisiunea „Germany’s Next Top Model”.

Heidi Klum și-a pus din nou aripile pentru ultimul număr al revistei Glamour Germania, prezentând o serie de look-uri angelice, după ce s-a retras din rolul de înger Victoria’s Secret în 2010, scrie Page Six.

„Uau, aripile mele încă se potrivesc”, a spus supermodelul în vârstă de 50 de ani în descrierea unui Reel Instagram luni, în timp ce burta o pereche de bikini albi cu șnur și o pereche masivă de aripi albe cu pene de la Angel Wings Los Angeles.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Pe copertă, ea a purtat aceleași aripi, asortate cu o rochie de satin alb de Elenareva, accesorizată cu cercei Cartier.

Pe lângă rochia și bikini, ea a purtat pentru ședința foto și o rochie albă minusculă din dantelă ajurată de Valentino, alături de o rochie neagră transparentă îndrăzneață de David Koma.

Jurata de la „America’s Got Talent” a renunțat, de asemenea, la aripi pentru câteva fotografii, purtând o rochie albă Sportmax cu spatele deschis, precum și un top negru transparent.

Deși nu mai este model pentru Victoria’s Secret, prezentatoarea emisiunii „Germany’s Next Top Model” pozează acum pentru retailerul italian de lenjerie intimă Intimissimi, alături de fiica ei de 19 ani, Leni.

Citește și