• Hermès a evocat o grădină de țară pentru colecția sa de primăvară-vară, iar modelele au defilat pe o pasarelă presărată cu vegetație, în ținute monocrome.
  • Colecția Comme des Garçons a prezentat arta sculpturală în 19 look-uri impresionante.
  • Spectacolul lui Alexander McQueen s-a deschis cu Kaia Gerber, care a defilat într-o rochie mini neagră cu decolteu și tocuri de culoare roșie.

Paris Fashion Week continuă până pe 3 octombrie. Acesta promite să fie o fiesta a modei, cu 108 creatori își prezintă colecțiile în peste 60 de defilări pe podiumuri.

Hermes a evocat o grădină de țară pentru colecția sa de primăvară-vară. Modelele au defilat pe o pasarelă presărată cu vegetație, purtând ținute monocrome, în principal în culorile taupe sau purpuriu, inclusiv rochii din piele mulate pe corp. Paltoanele au fost, de asemenea, croite din piele sau cașmir, relatează Reuters.

Colecția Comme des Garçons pentru primăvară – vară 2024 prezintă în avanpremieră arta sculpturală în 19 look-uri impresionante. Petale suprapuse au format ansambluri voluminoase cu centuri, completate
de pantaloni scurți geometrici de motociclist în nuanțe primare.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Iar spectacolul lui Alexander McQueen s-a deschis cu Kaia Gerber, care a defilat într-o rochie mini neagră, cu decolteu în formă de gaură de cheie, mâneci tăiate și tocuride culoare roșie.

Citește și