• Rapperul Drake a folosit vocea lui Kim Kardashian ca sample într-una dintre piesele sale.
  • Nu este prima dată când Kim Kardashian apare pe piesele lui Drake. Ea a mai fost menționată și în piesa ,,In My Feelings” de pe albumul lui din 2018, ,,Scorpion” .
  • Drake este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume și a lansat șapte albume de studio până în prezent.

Kim Kardashian, celebra vedetă influencer, se află mereu în centrul atenției, indiferent dacă apare sau nu la știri. Recent, relația ei cu comedianul Pete Davidson a fost subiectul principal al discuțiilor.

Deși au decis să se despartă, Pete Davidson a dezvăluit detalii despre relația lor, iar fanii au speculat că frumoasa Kim n-ar fi fost prea fericită.

În plus, există și un alt bărbat care ar putea avea ceva de spus despre Kim Kardashian, nu altul decât rapperul Drake. Acesta a mărturisit că a avut o aventură cu fosta soție a lui Kanye West și a făcut referire la acest lucru în piesa sa ,,Knife Talk” de pe albumul Certified Lover Boy.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Un cântec care provoacă controverse

Potrivit apropiaților lui Drake, acesta a fost întotdeauna îndrăgostit de frumoasa brunetă și se întreba mereu de ce nu a fost ,,tipul potrivit” pentru ea.

Cântărețul a afirmat că el și Kanye vor plânge împreună pentru Kim K și faptul că aceasta a divorțat de Kanye după mulți ani de căsnicie și patru copii l-a inspirat pe Drake să compună o piesă, potrivit presei străine.

Într-un teaser lansat recent, Drake a dezvăluit că următorul său single va fi o referire directă la divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West, ceea ce a stârnit interesul fanilor săi.

Deocamdată, Ye nu a reacționat la această lovitură, dar este probabil să apară pentru a clarifica lucrurile. Aflat în centrul atenției din ultimele luni, după comentariile sale considerate antisemite, el a preferat să se retragă de pe rețelele sociale.

Drake este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume și a lansat șapte albume de studio până în prezent.

Citește și:

Cum a reușit Roger Federer să câștige de trei ori mai mulți bani decât Rafael Nadal și Novak Djokovic?

Shakira a plecat în vacanță cu fiii săi înainte de a se muta definitiv la Miami. Ce mesaj a postat artista

O americancă a ieșit la 34 de întâlniri în 19 țări. Uite ce a învățat