• În ziua lansării piesei, Kylie a distribuit și videoclipul, în care apare îmbrăcată complet în roșu.
  • La începutul acestei luni, Kylie a anunțat că cel de-al 16-lea album de studio al său, Tension”, va fi lansat pe 22 septembrie și că Padam Padam” va fi primul single de pe acesta.
  • Cântăreața s-a destăinuit recent despre munca pentru acest album, spunându-le fanilor ei că a simțit atât de multă libertate”.

Padam Padam este prima piesă de pe cel de-al 16-lea album de studio al lui Kylie Minogue, Tension. Noua melodie o surprinde pe Kylie îndepărtându-se de epoca Disco’ și apropiindu-se de dance-pop, scrie Planet Radio.

În ziua lansării piesei, Kylie a distribuit și videoclipul, în care apare îmbrăcată complet în roșu. Așezată pe un scaun roșu, într-un șantier de fier vechi, videoclipul o vede pe Kylie intercalând scene din șantierul de fier vechi cu imagini din interiorul unui restaurant american, înconjurată de dansatori, îmbrăcați, de asemenea, în roșu. La începutul acestei luni, Kylie a anunțat că cel de-al 16-lea album de studio al său, Tension”, va fi lansat pe 22 septembrie și că Padam Padam” va fi primul single de pe acesta.

Cântăreața s-a destăinuit recent despre lucrul la acest album, spunându-le fanilor ei că a simțit atât de multă libertate”. Într-o postare pe Instagram, ea a scris: Acest album este un amestec de reflecție personală, abandon în cluburi și melancolie! Am simțit atât de multă libertate când l-am înregistrat și sper să vă placă!”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Într-o declarație despre noua ei melodie, ea a dezvăluit următoarele: Nu am mai auzit nimic. Am început acest album cu mintea deschisă și cu o pagină albă. Spre deosebire de ultimele mele două albume, nu a existat o temă, ci a fost vorba despre a găsi inima, distracția sau fantezia acelui moment și de a încerca mereu să servesc cântecul”.

Citește și