• Regizorul Jamie Bailey a creat „Mickey’s Mouse Trap”, un film ce urmărește povestea unui ucigaș deghizat în faimosul șoricel, care terorizează un grup de tineri.
  • Lansarea acestui film, care are un buget redus, este programată pentru luna martie. 
  • „Noi n-am vrut decât să ne distrăm”, a explicat regizorul „Mickey’s Mouse Trap”.

Mickey Mouse este noul personaj al unui film horror. Prima versiune a îndrăgitului personaj a intrat în domeniul public după ce drepturile de autor deținute de Walt Disney pentru desenul animat „Steamboat Willie” au expirat la 1 ianuarie. Regizorul Jamie Bailey a profitat și a creat „Mickey’s Mouse Trap”, un film ce urmărește povestea unui ucigaș deghizat în faimosul șoricel, care terorizează un grup de tineri, scrie BBC.

Lansarea acestui film, care are un buget redus, este programată pentru luna martie. 

În paralel, regizorul Steven LaMorte, recunoscut pentru filmul său horror din 2022 „The Mean One”, inspirat de Grinch, a declarat pentru revista Variety că lucrează la propria sa versiune horror a lui Mickey Mouse, fără a avea încă un titlu oficial.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA

„Noi n-am vrut decât să ne distrăm”, a explicat regizorul „Mickey’s Mouse Trap”, Jamie Bailey, într-un trailer postat pe YouTube. „Mickey din Steamboat Willie este cel care ucide oameni. Este ridicol”, a adăugat el.

Întreaga industrie cunoaşte, totuşi, că Disney urmăreşte îndeaproape adaptările personajului său şi nu va ezita să apeleze la avocaţii săi în cazul unor abuzuri.

Ambele proiecte amintesc de „Winnie-the-Pooh: Sânge şi miere”, un film de groază cu un micro-buget care a ţinut prima pagină a ziarelor anul trecut, după ce drepturile de autor asupra primelor cărţi ale lui A.A. Milne au expirat.

Citește și