• Documentarul despre zona văii Bâlea a apărut ca urmare a invitației transmisă lor de către Paul Popescu.
  • Trei schiori urcă pe diferite creste cu schiurile în spate, pentru a se bucura mai apoi de coborârile prin văile și căldările zonei.
  • Pogo spune că a aflat despre demersurile celor de la Hidden Faces de la un prieten care i-a vândut schiurile.

„Pogo. Fețele nevăzute ale României” este un scurtmetraj lansat zilele trecute de către doi schiori pasionați de sporturile extreme. Loïc Isliker și Paul de Groot au început din 2020 să realizeze o serie de filme sub sloganul „Hidden Faces”, documentare în care să surprindă amploarea unor zone potrivite pentru „freerideri”.

Documentarul despre zona văii Bâlea a apărut ca urmare a invitației transmisă lor de către Paul Popescu, salvamontist sibian, care a fost numit „Pogo” de către prieteni. „Munții sunt cei care m-au definit, îmi oferă atât de mult. Nu știu ce m-aș face fără munți. Cu cât văd mai multe locuri, cu atât apreciez mai mult ceea ce am acasă. Sunt atât de multe locuri în care mi-aș mai dori să schiez mai mult. Sper să trăiesc 100 de ani, să fiu sănătos și să pot schia cât mai mult, să împărtășesc acest lucruri cu prietenii mei și să le transmit mai departe copiilor mei”, povestește Pogo.

Pogo spune că a aflat despre demersurile celor de la Hidden Faces de la un prieten care i-a vândut schiurile și așa a decis să le scrie pentru a-i invita la Bâlea. „V-am invitat să vă simțiți bine și să vă arăt munții de care să vă bucurați”. Cei trei schiori urcă pe diferite creste cu schiurile în spate, pentru a se bucura mai apoi de coborârile prin văile și căldările zonei.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Publicat la data de 7 decembrie, scurtmetrajul despre Pogo și zona văii Bâlea a fost vizionat de peste 35.000 de persoane.

Citește și