• Stațiunea din Munții Alpi a fost aleasă în mod simbolic pentru a reaminti de rădăcinile alpine ale brandului Moncler.
  • Saint Moritz este, de asemenea, una dintre favoritele lui Remo Ruffini, președintele și directorul general al Moncler.
  • Printre vedetele invitate s-au numărat Kate Moss, Anne Hathaway.

Moncler își lansează noua colecție, și nu oricum. Chiar dacă în Saint Moritz nu găsești un podium de defilare, Moncler tot reușește să facă show.

Stațiunea din Munții Alpi a fost aleasă în mod simbolic pentru a reaminti de rădăcinile alpine ale brandului Moncler, care a fost înființat în urmă cu 72 de ani, primul articol vestimentar creat fiind un sac de dormit matlasat pentru alpiniștii care escaladau vârfurile din zona Monestier-de-Clermont. Ideea lor s-a transformat într-unul din cele mai apreciate branduri de lux din întreaga lume, Moncler.

Totodată, Saint Moritz este, de asemenea, una dintre favoritele lui Remo Ruffini, președintele și directorul general al Moncler. Defilarea noilor piese a avut loc în pădure, unde oaspeții VIP au fost echipați cu cele mai călduroase echipamente Moncler. Printre vedetele invitate s-au numărat Kate Moss, Anne Hathaway și, când vine vorba de modele, Emily Ratajkowski, Irina Shayk și Mariacarla Boscono se numără printre numele care au defilat. Colecția include costume și jachete de schi, geci puffer, pulovere tricotate, ghete și accesorii cum ar fi ochelari speciali pentru sezonul rece.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Citește și: