• În câteva săptămâni Nicolas Cage își va aduce interpretarea sa unică a faimosului personaj Dracula pe ecrane.
  • Chris McKay a declarat că își vede filmul ca pe o continuare directă a clasicului Dracula din 1931, regizat de Tod Browning.
  • Renfield este așteptat să fie lansat în cinematografe pe 14 aprilie 2023.

Mai sunt câteva săptămâni până când Nicolas Cage își va aduce interpretarea sa unică a faimosului personaj Dracula pe ecrane, o dată cu lansarea filmului Renfield, cea mai recentă încercare a Universal de a reînvia marca „monștrilor” legendari pentru o nouă generație, scrie The Dgital Flex.

„Renfield”, o continuare a filmului „Dracula” din 1931

Filmul este regizat de Chris McKay (The Tomorrow War, LEGO Batman Movie) și îi include în distribuție pe Awkwafina (The Farewell, Shang-Chi and the Legend of Zece Rings), Ben Schwartz (Sonic, The Afterparty) și Adrian Martinez (The Secret Life of Walter Mitty, Focus).

Înainte de lansare, regizorul Chris McKay a declarat pentru o publicație că își vede filmul ca pe o continuare directă a clasicului Dracula din 1931, regizat de Tod Browning și avându-l ca protagonist pe Bela Lugosi în rolul sugătorului de sânge titular.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

,,Am tot spus marketingului că asta ar trebui să spunem, că este singura continuare directă. Cred că ai putea spune că Dracula’s Daughter este o continuare pentru că scena de deschidere este urmarea filmului lui Tod Browning, dar Bela Lugosi nu joacă în el, ci un set complet diferit de personaje.” , a spus el.

El a adăugat: ,,Mi-aș dori să folosească acest lucru în marketing. Cred că ar fi fost un mod amuzant de a poziționa acest film. Cea mai lungă perioadă de timp dintre filmul original și continuarea filmului, învingând Psycho sau orice altceva. Cred că Avatar poate acum, din moment ce mi se pare că a trecut mult timp de la primul. „

Când vine vorba de interpretarea unei game variate de personaje care domină ecranul, Nicolas Cage a jucat o serie de roluri colorate și excentrice, dar pentru rolul lui Dracula s-a inspirat de la unul dintre maeștri. Actorul a declarat anterior:

„Am avut mult ajutor. Au fost o mulțime de oameni super-talentați în acest film care au ajutat la proiectarea aspectului. Am vrut să fie mai mult un omagiu, mai mult Christopher Lee. L-am favorizat pe Christopher Lee ca Dracula și mi-a plăcut genul lui de coafură din anii șaizeci, dar garderoba, costumele, inelele, toate sunt creație din 2023. ”

Cu toate acestea, Cage s-a grăbit să sublinieze că de data aceasta, Dracula nu este punctul central al filmului și are doar un timp limitat de ecran. El a adăugat:

„Este într-adevăr filmul lui Nick Hoult și este despre Renfield. Nu este timp în cele 2 ore de narațiune pe ecran pentru a săpa adânc în patosul lui Dracula în sine. Nu este vorba despre asta. Însă am suficient timp pe ecran pentru a putea încerca să dezvolt personajului într-un stil pop-art care, sperăm, va fi o contribuție bună pentru ceilalți interpreți care au avut propria părere asupra acestui personaj legendar atât în literatură, cât și în cinema. ”

Renfield este așteptat să fie lansat în cinematografe pe 14 aprilie 2023.

Citește și:

FOTO. Primul superiaht printat 3D din lume. Jacuzzi uriaș, grădini hidroponice și o piscină care se transformă în heliport

Găsirea pisicii dispărute: Cum a fost folosit Tinder într-o misiune neobișnuită de căutare

FOTO. 2.000 de capete de berbec mumificate lăsate în cinstea lui Ramses al II-lea, descoperite în Egipt