• Tujamo a fost primit pe scena principală a festivalului  UNTOLD Dubai, iar fanii care i-au fost alături până dimineață.
  • Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, Hardwell a adus un show exclusivist, plin de energie.
  • Hardwell a inclus în set-ul său și o piesă în premieră, producție la care a colaborat cu Armin van Buuren.

A doua zi din prima ediție a festivalului Untold la Dubai a atras mai mult de 50.000 de fani. Set-ul live al lui Tiesto a fost unul dintre cele mai așteptate momente din cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD Dubai. DJ set-ul său a fost ca o o călătorie prin lumea producțiilor clasice și a celor mai recente release-uri incluse în albumul „Drive”.

Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, Hardwell a adus un show exclusivist, plin de energie, spun organizatorii. Un promotor al sound-ul big room house combinat cu elemente din tech, trance și techno, Hardwell a inclus în set-ul său și o piesă în premieră, producție la care a colaborat cu Armin van Buuren.

Unul dintre artiștii care a contribuit la petrecere în a doua zi a festivalului UNTOLD Dubai a fost Badshah. Premiat cu un premiu în cadrul cadrul Punjabi Music Awards, pentru cel mai bun duo/grup și cea mai ascultată piesă a anului, artistul cu origini indiene a fost extrem de fericit pentru ceea ce a trait alături de fani la primul mega festival de muzică din Dubai. Inna a urcat, de asemenea, pe scena din Dubai.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Citește și