• Loewe a prezentat rochii decupate cu detalii florale, fixate pe curele supradimensionale.
  • Modelele Giambattista Valli au defilat în ținute colorate cu broderii florale și sclipici.
  • Victoria Beckam a închis show-ul cu o defilare în cârje, după ce și-a rupt piciorul.

Vineri, în cea de-a cincea zi a Săptămânei Modei de la Paris, Victoria Beckham a închis spectacolul de prezentare al brandului său cu o defilare ca la carte… în cârje.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

Victoria Beckham

Modelele Victoriei Beckham au defilat în costume deconstruite, rochii și fuste cu gulere și tivuri distincte, precum și jachete din piele și articole din denim cu elemente argintii și franjuri.

Recomandări

6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ
CINE VINE DUPĂ ȘOIGU
CE E MAREA EXTENUARE
TELEGRAM SAU SIGNAL?
UK, LA RĂSCRUCE DE DRUMURI

Loewe

Loewe, unul dintre cele mai râvnite branduri ale momentului și-a prezentat colecția toamnă/iarnă 2024 vineri seară în cadrul Paris Fashion Week.

Trandafirii, margaretele și lalelele au înflorit pe rochii decupate, fixate de curele supradimensionate, în timp ce verdele s-a dezvoltat pe pantaloni vaporoși, asortați cu blazere structurate din secolul al XVIII-lea.

Giambattista Valli

Modelele Giambattista Valli au defilat în ținute romantice, în nuanțe de roz și verde de primăvară, cu broderii florale și sclipici.

Yohji Yamamoto

Colecția „POUR HOMME” a lui Yohji Yamamoto a înfățisat articole cu margini nefinisate, broderii și texturi drapate. Designerul a creat o gamă variată de haine, incluzând jachete cu corpuri ample și bluze în formă de chevron, completate de accesorii precum fedore și umeri cu vârfuri.

Citește și