VIDEO. Picnic gigant pe cel mai frumos bulevard din lume. 4.000 de persoane au participat la evenimentul de pe Champs Elysée

Daca spun „Champs Elysée” te gândești la marile magazine, la terasele unde poți să iți petreci după amiaza uitandu-te la lumea care trece, la Cufărul Vuitton care îmbracă acum sediul celebrei mărci sau la Fouquet’s, probabil cel mai celebru restaurant din Paris. Ce ai spune daca te-aș invita să faci un picnic pe cel mai frumos bulevard din lume ?

A fost o zi speciala azi pe Champs Elysée, despre ce este vorba

Ei bine, chiar despre un picnic ! După ce a organizat cea mai mare dictare din lume anul trecut, Comitetul Champs Elysée a organizat azi un picnic uriaș, servit gratuit în paniere speciale pentru 4000 de norocoși. Spun norocoși, pentru că participanții au fost trași la sorti dintre cei care s-au înscris pe situl evenimentului, despre care v-am avertizat chiar în momentul în care s-a anuntat.

Nu mai puțin de 273.000 de persoane s-au înregistrat pe această platformă iar tragerea la sorți a avut loc marți.

Cum a fost posibil să hrănești 4.000 de persoane în același timp

Opt bucătării efemere conduse de restauratori locali au servit convivii, instalați pe o uriașa față de masă în carouri, fiecare restaurator oferind un meniu care să reflecte identitatea sa culinară, într-un coșuleț, așa cum se cuvine la un picnic. Au fost două servicii, la 12 și 14.

Acest eveniment excepțional l-a avut ca invitat de onoare pe bucătarul Guillaume Gomez , fost chef al bucătăriilor de la Élysée.

Circulația a fost oprita azi în jurul bulevardului și nici că masa a fost însoțită de diverse manifestari culturale care să îi bucure și pe cei care au gustat…doar din priviri !

Exit mobile version