• Roundhay, West Yorkshire este renumit pentru parcul său și multitudinea de proprietăți de prestigiu.
  • Alderley Edge, Cheshire, situat în Triunghiul de Aur Cheshire, a atras mulți fotbaliști din Premier League, actori și oameni de afaceri multi-milionari.
  • Alderley Edge a devenit o locație preferată pentru fotbaliști și vedete TV.

Satele din Marea Britanie sunt renumite pentru frumusețea lor pitorească. Marea Britanie atrage turiști din toată lumea și nu doar cu viața de noapte sau orașele mari, ci și cu satele pitorești. Mai ales pe cei care vor să experimenteze viața rurală autentică.

Roundhay, West Yorkshire este renumit pentru parcul său și multitudinea de proprietăți de prestigiu. Poți face plimbări excelente la țară sau un picnic pe malul lacului. Cu școlile sale excelente, magazinele locale înfloritoare și apropierea de facilitățile vibrante din Oakwood și Moortown, Roundhay oferă un stil de viață de invidiat pentru familie sau pentru cei care caută o retragere pașnică la îndemâna orașului.

Apoi, Chipping Norton, Oxfordshire este acasă la fostul prim-ministru David Cameron. E la fel de posh cum era și înainte, iar orașul în sine arată ca și cum ar fi fost rupt dintr-o carte poștală, fiind complet cu cafenele, restaurante și magazine.

Recomandări

LIDERII RESPING PLANUL LUI PUTIN
EXCLUSIV ALEPH NEWS - MEDIAFAX
ELVEȚIA ÎNVINGE UNGARIA LA EURO
JOE ALWYN „DĂ DIN CASĂ"
FRANCEZII PROTESTEAZĂ
ÎNCEPE EURO 2024

Și nu în ultimul rând, Alderley Edge, Cheshire, situat în Triunghiul de Aur Cheshire, a atras mulți fotbaliști din Premier League, actori și oameni de afaceri multi-milionari. De fapt, este unul dintre cele mai scumpe și căutate locuri de a trăi în Marea Britanie în afara Londrei. Alderley Edge a devenit o locație preferată pentru fotbaliști și vedete TV, pentru magazinele sale high-end și case private. Deci, dacă îți planifici o vacanță și vrei să combini liniștea, istoria și peisajele pitorești, mergi în UK.

Citește și